LIVEBAND BETA - Denna release är under utveckling och vissa funktioner och API:er är inte igång än.
add gig button show gig button

Onsdagsunderhållning på Baltzar träfflokal

Wed, 28 Mar 2018 11:00:00

Välkommen på till Baltzar träfflokals onsdagsunderhållning och lyssna på en resa i klassisk musikhistoria med Michael Goj på piano.

Baltzar träfflokal är en mötesplats för seniorer boende på Kungsholmen och Essingeöarna. Här kan du delta i olika aktiviteter, läsa dagstidningen, använda träfflokalens dator eller bara umgås över en kopp kaffe och prata bort en stund. Kaffe och hembakat bröd serveras varje dag.Baltzar träfflokal

> Läs merMinneskonsert i Kungsträdgården

Sat, 07 Apr 2018 12:00:00

Lördagen den 7 april uppmärksammar Stockholms stad tillsammans med regeringen årsdagen av terrorattacken på Drottninggatan med en minneskonsert för att hedra offren och deras anhöriga samt påminna om att Stockholm är och ska vara en öppen och demokratisk stad. Under dagen håller Adolf Fredriks kyrka en minnesgudstjänst för inbjudna gäster och minnesstunder för allmänheten äger rum i flera av stadens kyrkor.

Konserten äger rum på stora scenen och pågår mellan cirka 14.15 och 15.00. Programmet består av tal av bland andra statsminister Stefan Löfven samt musikframträdanden av Malena Ernman, Sanna Nielsen, Lars Winnerbäck, Stephen Simmonds, Menke och GET UP Soul Choir. Konferencier är Mark Levengood.

> Läs merVälkommen till Slutstationens poesikväll med Open Mic fredag den 20 april i Fruängen

Fri, 20 Apr 2018 17:00:00

Jobbtorg Unga Skärholmen i samarbete med L.O.S Fruängen och Fruängens ungdomsgård välkomnar allmänheten till Slutstationens poesikväll med Open Mic. Kvällen anordnas i Fruängen fredag den 20 april och inträdet är gratis.

Tid: 20 april 2018 klockan 19.00–22.00Plats: Fruängens Ungdomsgård, Ellen Keys gata 2, FruängenKostnad: Gratis

Flera poeter och en musikartist – klara för att uppträda under kvällen

Under kvällen uppträder poeterna Iman Talabani, Liban Abdule, Salih Bilic och Mona Monasar. Kvällen erbjuder även en musikartist, Nebay Meles (TRE60).

Testa dina poesikunskaper under Open Mic

Om du känner att du vill testa dina poesikunskaper har du möjlighet att uppträda under Open Mic. Anmälan till Open Mic sker på plats. Du behöver inte anmäla dig till kvällen och inträdet är gratis. Vi ser fram emot att träffa dig!

Välkommen!

Har du frågor?

Välkommen att kontakta Samiel Mengstab:Telefon: 076–124 9121E-mail: samiel.mengstab@stockholm.se

Vi finns även på:Facebook: Jobbtorg Unga Stockholm Instagram: jobbtorg.unga.skarholmen

Samarbetspartners

Kvällen sker i samarbete mellan Stockholms stad och L.O.S Fruängen, med stöd från den Europeiska socialfonden.

> Läs merKörsbärsblommans dag

Sat, 21 Apr 2018 11:00:00

Körsbärsblommans dag är ett av de vackraste evenemangen i Stockholm, med musik, workshops och allt annat som Japan har att erbjuda, mitt bland körsbärsblommorna. Tillsammans med japanska föreningen, läs mer på: www.japanskaforeningenisthlm.se/sv/

> Läs merInternationella Dansens Dag

Sun, 29 Apr 2018 10:00:00

Kom till Kungsträdgårdens stora scen på Internationella Dansens Dag. Prova på olika sorters dans och lyssna till härlig musik mellan kl. 12.30 och ca 17.30. Stor dansfest hela eftermiddagen! Läs mer på: www.folkdansringen.se

> Läs mer1 maj med Vänsterpartiet

Tue, 01 May 2018 11:30:00

Vänsterpartiet arrangerar tillsammans med Ung Vänster och VSF Sveriges största 1 maj-tåg. I Kungsträdgården kommer det vara tal av Jonas Sjöstedt och musik med Beatrice Eli, bland annat. Alla tal teckentolkas.

> Läs merKulturskolans dag

Tue, 22 May 2018 14:00:00

För första gången i världshistorien ordnar Kulturskolan Stockholm en helt egen fest i Kungsträdgården! Ta med dina kompisar på bästa tisdagshänget där deras elever bjuder på en bred blandning av musik, dans, teater och konst! Du som blir sugen att prova själv har också möjlighet att på plats förhandsboka platser till några av våra eftertraktade sommarkurser!

> Läs merKinesisk språkfestival

Thu, 24 May 2018 08:30:00

Den första Hanyu-festivalen i Kungsträdgården På festivalområdet kommer det att finnas interaktiva aktiviteter om kinesiska (hanyu), kinesisk kultur och den kinesiska tradition. Det blir teceremoni, kalligrafi, målning, hantverk, traditionella kläder och musikinstrument. På stora scenen mellan 14.00-16.00 blir det musik, sång och dans.

> Läs merAllsång med Lage och frivilliga musiker

Fri, 01 Jun 2018 11:00:00

> Läs merPino - italiensk musik

Tue, 05 Jun 2018 12:00:00

> Läs merYouTube

Med det intressanta livehändelserna!

Spotify

Facebook

Dela på Facebook

På gång

Kommer snart...

Tips

Tipsa oss gärna på LiveBand om livescener, klubbar, replokaler eller musikstudios som inte finns med här redan! Tack!

Vädret

Stockholm


Temperatur: 19 grader

Media

Ladda ner logotype här