LIVEBAND BETA - Denna release är under utveckling och vissa funktioner och API:er är inte igång än.

Gig & Spelningar

Namn
Info / Karta
Kvelertak | Blood Command | Astrosa

Kvelertak | Blood Command | Astrosaur - KVELERTAK TILL SVERIGE FÖR TRE SPELNINGAR!

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift. Tor 2 Apr Dörrar 18:30
Live ca 19:30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet
hardcore punk hard rock metal

Kvelertak | Blood Command | Astrosaur

KVELERTAK TILL SVERIGE FÖR TRE SPELNINGAR!

Norska metalgiganterna Kvelertak är verkligen inga främlingar för den svenska publiken. Efter att ha agerat support till Ghost på Hovet 2017 så var bandet med som support på Metallicas succéturné WorldWired Tour – som bland annat satte det nuvarande publikrekordet på Ericsson Globe 2018. Nu är bandet tillbaks för att göra tre helt egna konserter: Debaser Strand i Stockholm 2 april, KB i Malmö fredag 3 april och Pustervik i Göteborg lördag 4 april.

Det prisbelönta Stavanger-bandet är ledda av sångaren Ivar Nikolaisen (tidigare i bandet Silver and The Good, The Band and The Zugly) och snart kommer nytt material från de Nordiska storheterna. Den självbetitlade debuten var det som startade allt – med enorma låtar som ”Mjød” och "Blodtørst".

Nu ser vi fram emot nytt material från norrmännen – och tre konserter på svensk mark. Fullt ställ utlovas!https://www.facebook.com/KvelertakBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Greg Dulli | Joseph Arthur - Vi

Greg Dulli | Joseph Arthur - Vi lärde känna honom som frontfigur i ikoniska nittiotalsbandet The Afghan Whigs

Köp biljett via Tickster.

270 kr + förköpsavgift.Fre 3 Apr Dörrar kl 19 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
alternative rock

Greg Dulli | Joseph Arthur

Vi lärde känna honom som frontfigur i ikoniska nittiotalsbandet The Afghan Whigs

Få sångare är kapabla till att skapa en stämning så som Greg Dulli kan bara genom att ta ton. Oavsett om han är fysisk eller suggestiv, kraftfull eller ömsint, förmedlar han med sin blotta närvaro och sina texter alltid en känsla av fara och lust, svärta och svek från någonstans i den själsliga skymning där svart humor befruktar sig med vita lögner.

Räkna med omisskännlig laddning när han 3 april intar Debaser i Stockholm, biljettsläpp fredag klockan 6 december kl 10.00

Vi lärde känna honom som frontfigur i ikoniska nittiotalsbandet The Afghan Whigs, vars bildstarka förening av gitarrslammer och soul särskilde dem från dåtidens andra rockband. Vi har fortsatt att förundras över hans förmågor i The Twilight Singers, i The Gutter Twins med Mark Lanegan, som soloartist eller med det för några år sedan återförenade The Afghan Whigs. Så länge alldeles för sena nätter och dagar utan slut flyter in i varandra lär vi följa och behöva Greg Dulli.gregdulli.com josepharthur.comBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Axel Boman / Sweden Only - Under Br

Axel Boman / Sweden only - Under BronBesök webbplatsen

Plats: Under bron
Adress:

Info:
00-03 Djs Klubb To The Rescue I Fri

00-03 DJs Klubb To The Rescue I Fri entré - Ett briljant urval av musik från 80-tal till nutid.

Fri entréFre 3 Apr Kl 00-03 strand, stora scenen 20 år
Tweet
electronic alternative pop dance pop

00-03 DJs Klubb To The Rescue I Fri entré

Ett briljant urval av musik från 80-tal till nutid.

To the rescue har som mission att få till ett härligt dansgolv och att alla ska vara glada och nöjda! (En får tillochmed önska låtar)!

Spelar briljanta låtar, från 80s till nutid- indie, melodiöst, skrammel, elektroniskt och hits! Låtar som du redan älskar eller iaf kommer att älska dansa, eller för all del- barhänga till! Sväng, ös, bubbel & pepp!Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Souldisco Med Hymm - Allt Från R

Souldisco med HYMM - Allt från råa r&b-soul grooves till välpolerad discodängor!

HYMNs skribenter spelar allt från femtiotalets råa r&b-soul till åttiotalets välpolerade discosoul. Så plocka fram dansskorna och kom ner till Bar Brooklyn för årets första souldisco.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Sylvester Schlegel (the Ark) Framfl

Sylvester Schlegel (The Ark) Framflyttat till 13 Maj -

Fri entréFre 3 Apr Dörrar: 18.00 strand, bar brooklyn 20 årEvenemang på Facebook.
Tweet

Sylvester Schlegel (The Ark) Framflyttat till 13 Maj


Jag tänkte att den här gången ska jag klara mig själv.Musik skapad helt utan påverkan av andra. 100% intuition och helt utan kompromisser.
Inga mellanhänder, bollplank, sällskap, stöd eller livlinor. Att komma så nära sig själv som det bara går.För det är väl vad det går ut på, den här grejen? Att klä av sig allt och förmedla det som finns där under med toner? En narcissistisk odyssé utan like var planen.

Men i slutändan visade det sig såklart att själv är en ganska medioker dräng. Och min tålmodige vän och kumpanEmanuel Lundgren fick kliva in och rensa upp i röran.

Jag ville att det skulle låta som ett elektriskt tivoli i en betong-bunker.
Som en budget-scifi-film bakom järnridån. Döds-grått och färgsprakande på samma gång. Fallfärdiga maskineroch skinande hopp om framtiden. Mekaniskt och organiskt, smutsigt och skinande. Yxigt sågade pusselbitar sominte riktigt passar i varandra. Med lika delar fingerfärg och mikrokirurgi kom vi hyfsat nära ändå, Emanuel och jag.Nu är det no turning back och jag är som vanligt lika stolt som jag är skräckslagen.

”Röka Inomhus” släpps den 27/3 på orange vinyl och Spotify, och i samband med det tar jag med mig ett pargoda vänner för att försöka sätta upp detta semielektroniska spektakel på några av landets finaste scener. Jag vetatt tajmingen är diskutabel, men det finns faktiskt bara nu.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Sean Paul

Sean Paul

Åldersgräns: 13 år
Max 10 biljetter per person
Endast direktbetalning

Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida p��www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress.Besök webbplatsen

Plats: Annexet
Adress: 1 Arenatorget

Info:
Supersuckers - Du Har Hört Vårt

Supersuckers - Du har hört vårt namn, du har sett våra skivor, våra t-shirts och våra klistermärken.

Köp biljett via Tickster.

220 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 4 Apr kl 18 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
punk rock n roll garage rock

Supersuckers

Du har hört vårt namn, du har sett våra skivor, våra t-shirts och våra klistermärken.

"Vi är förmodligen favoritbandet till någon du känner men ändå är vi ett mysterium för dig. Tja, min vän, det är okej, du är på rätt plats för att lära känna världens största rock-n-roll-band, The Supersuckers.

Och nästa gång du ser namnet "Supersuckers", vare sig det är i skivbutiken, online någonstans eller på din lokala rockklubb, så bör du veta att det är ärliga, ass-kicking och hårt arbetande individer bakom bandet som försöker göra ditt liv lite bättre genom att använda sig av "de onda krafterna av Rock-n-Roll" (och en snutt av country, såklart). Det finns inget bättre än att ha dig där med oss men kom bara ihåg att bära rena underkläder, "för att vi ska rocka byxorna av dig!"

– Eddie Spaghetti, Supersuckerssupersuckers.comBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Nima Khak - Naan Boys

Nima Khak - Naan boysBesök webbplatsen

Plats: Backdoor
Adress:

Info:
Jesper Dahlbäck - Naan Boys

Jesper Dahlbäck - Naan boysBesök webbplatsen

Plats: Backdoor
Adress:

Info:
Dj Bittersweet - Klubb För Punk,

DJ Bittersweet - Klubb för punk, indie, sextiotal och postpunk.

Fri entréLör 4 Apr Kl 22-03 strand, bar brooklyn 20 år
Tweet
rock punk

DJ Bittersweet

Klubb för punk, indie, sextiotal och postpunk.

DJ Bittersweet är Stockholms nya klubb för punk, indie, sextiotal och postpunk. I dj-båset står Felix Lindén (från Garageland) och spelar allt från klassiker från '64 till framtida klassiker som släpptes förra veckan.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Sensient - .

Sensient - .Besök webbplatsen

Plats: Stockholm, Stockholms län, Sweden
Adress: Stockholm, Stockholms län, Sweden

Info:
Jay Som - Melina Duerte är En M

Jay Som - Melina Duerte är en mästare på tonalitet.

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköp.Sön 5 Apr Dörrar kl 18.00 strand, bar brooklyn 18 årEvenemang på Facebook.
Tweet
lo-fi dream pop indie rock

Jay Som

Melina Duerte är en mästare på tonalitet.

Hennes små popalster är lika drömska som direkta, och har etablerat henne som en av genrens allra främsta. 
Duerte har släppt musik som Jay Som sedan 2015, men det var först med sitt andra studioalbum Everybody Works 2017 som saker började ta fart på allvar. Albumet hyllades av en enig kritikerkår och utsågs bland annat till Pastes bästa album alla kategorier det året. Idag släpptes den nya tillika fantastiska singeln Superbike som kommer att leda upp till det nya albumet Anak Ko den 23 augusti, och nu kan vi meddela att Jay Som även kommer till Sverige för en efterlängtad spelning på Bar Brooklyn i Stockholm.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Redd Kross | Strengsbrew - ”th

Redd Kross | STRENGSBREW - ”The most important band in America”, har Thurston Moore sagt om Redd Kross.

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Ons 8 Apr Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare) Evenemang på Facebook.
Tweet
alternative rock punk

Redd Kross | STRENGSBREW

”The most important band in America”, har Thurston Moore sagt om Redd Kross.

Eller essensen av powerpop, glamrock och punk i ett och samma band. Verksamma i sisådär fyra decennier visar LA-veteranerna inga som helst tecken på stagnation eller leda, alltsammans verifierat av sommarens albumsläpp Beyond The Door vars energiska mix av melodier, harmonier och distinkta riff gör varje Redd Kross-vän varm av igenkänning och tillfredsställelse. 5 april ser vi dem på Musikens Hus i Göteborg, 8 april på Debaser Strand i Stockholm och 9 april på Plan B i Malmö. Biljettsläpp onsdag 23 oktober klockan 10.00 via Debaser.se! 

Bröderna Jeff och Steven McDonald grundade bandet (initialt The Tourists, sedan Red Kross innan en viss välgörenhetsorganisation kom med synpunkter) medan de fortfarande var taniga skolglin (femton respektive elva år gamla) besatta av Kiss och skräpkultur. De kan sägas vara ett arketypiskt kultband – älskade av en trogen skara fans och djupt respekterade av kollegor men med blygsam kommersiell framgång. Ser du dem på scen lär du notera frånvaron av döda punkter samt en strid ström av låtar som borde ha varit hits.

STRENGSBREW

Keith Streng (The Fleshtones)Robert Eriksson (The Hellacopters)Måns Månsson (The Maggots)Jim Heneghan (The Solution)
“Like breaking over a mountain and seeing a sunset glistening through broken, moisture laden clouds; a rainbow of melody and a power that brings your senses outside your flesh, Strengsbrew has risen.”
Marie Shylock, Publisher Strengsbrew a talented, seasoned (yet not too old), charismatic four-piece band hailing from the rock capitols of the world (Stockholm, Sweden and Queens, New York) are dominating the mid-trans-atlantic music scene and are completely redefining the global image of multi-cultural ethnic-rock music today, while creating a niche within the harder edges of radio rock an’ roll. Formed in mid-2019 this quartet of musicians produces a sound that is so distinctive and unique, so heavy, driving, and melodic, that you can't help but rock out.
Not content to ride on the star-studded coattails of The Hellacopters and the gods of garage rock, The Fleshtones stardom, Strengsbrew, much like  Lee Hazelwood, Sevendust and Hootie and the Blowfish have all changed the face of rock, Strengsbrew are opening people’s minds with their driving, emotion-filled music in a unique, unprecedented package. In a changing new world where music seems to be erasing any existing racial boundaries, Strengsbrew - with several members who are American-born, but living in Scandinavia - are poised to further prove that music is, indeed, the one true universal language. With its lineup solidified, Strengsbrew has ignited Scandinavia with their crisp, pop-sensible driving anthems alongside a loyal following of music lovers young and young at heart.

There are currently two songs available from Chaputa Records that were recorded digitally, bucking the nostalgia trend (it was not just a cost-saving move). Don’t Need Myself and Be Myself Again show an introspection, progression and refinement in technique and style that continues to develop. Strengsbrew’s debut single will capture you in purest form and force you to believe and understand this seasoned, yet young at heart band. The band scored a hit with their first single Don’t Need Myself, as their fans chanted them straight to the biggest, most venerated stage in Stockholm. Their unmistakable charisma, catchy riffs, and sing-along melodies have propelled Strengsbrew to the spotlight with strong support from a radio station in legendary Cleveland, Ohio.

The rest of the year sees the band working closely with a big time producer in the studio to record their highly-anticipated full-length, due out in 2020. With potential partnerships with a soon to be announced Energy Drink company, and a possible deal with a Strengsbrew branded microbrew and/or wine, the Strengsbrew gravy train is expanding its influence and buzz. With a focus on outstanding live performance and outright entertainment, Strengsbrew continues to grow rapidlyin emerging rock markets. Keep an ear out!
“One of the few groups who has actually turned the audience into a minor-riot. Amazing music. Every song is catchy. I think there is no stopping Strengsbrew.”
Gaudy Gucci, Stylisthttps://reddkross.comBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Casinority Stuff Party In Stockholm

Casinority stuff party in Stockholm

Casinority Stuff Party Stuff party for all https://casinority.com/se/ workers. You may come with your friend or family and all food and drinks will be for free.Besök webbplatsen

Plats: Stockholm Globe Arenas
Adress: Globentorget 2

Info:
Nostalgiklubben #2 | 20 Years Throw

NOSTALGIKLUBBEN #2 | 20 YEARS THROWBACK - "På 1600- och 1700-talen ansågs nostalgi vara en allvarlig och ibland dödlig sjukdom. På den tiden var det unga soldater - som låg i krig långt hemifrån - som led av nostalgi."

Köp biljett via Tickster.

Fri entre innan kl 22, därefter 150 kr.Tor 9 Apr Kl 21-03 strand, stora scenen 20 år på plats. 18 år på förköp. Begränsat antal förköpsbiljetter.
Tweet
r&b dance pop pop

NOSTALGIKLUBBEN #2 | 20 YEARS THROWBACK

"På 1600- och 1700-talen ansågs nostalgi vara en allvarlig och ibland dödlig sjukdom. På den tiden var det unga soldater - som låg i krig långt hemifrån - som led av nostalgi."

Lider du också av nostalgi? Du är inte ensam. Under premiären fyllde vi Bar Brooklyn så pass mycket att alla nostalgiker inte fick plats. Därför kör vi andra klubbkvällen inne på stora Debaser Strand istället - på självaste Skärtorsdagen! 


För att alla ska få chansen att uppleva dessa supernostalgiska bangers, kör vi en repris på att fira 20 år in på 2000-talet! Vi river av de fetaste och mest nostalgiska hitsen från millenniumskiftet! Hur dansade vi egentligen in i 2000-talet, och ännu viktigare - vad dansar vi till denna kväll?
 
- Can't get you out of my head - Kylie Minogue
- Bye Bye Bye - *NSYNC
- Fly on the wings of love - Olsen Brothers
- Heartbeats - The Knife
- Survivor - Destiny's Child
- Complicated - Avril Lavigne
- In the Shadows - The Rasmus
- 99 Problems - JAY-Z
- L'Amour Toujours - Gigi D'Agostino
- Mister Cool - Snook
- Shoreline - Broder Daniel
- Blue (Da ba de) - Eiffel 65
- Ms. Jackson - OutKast
- Freestyler - Boomfunk MC’s

+ Artister som Håkan Hellström, The Ark, The Strokes, The Coral, Vengaboys, Justin Timberlake, The Sounds med flera!

Har ni inte dansat klart till dem? Misströsta inte! Välkomna till vårt nya medicinska dansgolv! Nostalgiklubben väntar på er! Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Joel Mull - Under Bron Experience

Joel Mull - Under Bron ExperienceBesök webbplatsen

Plats: Under bron
Adress:

Info:
Trevor Daniel - Från Att Spela

Trevor Daniel - Från att spela in musik hemma i sitt sovrum med hemmagjord studio till årets första ”Chartbreaker” på Billboard med rykande singeln Falling som klättrar upp för listorna visar Trevor Daniel vart skåpet ska stå.

Köp biljett via Tickster.

260 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 10 Apr Dörrar kl 18 strand, bar brooklyn 13 års åldersgräns med målsman
Tweet
pop

Trevor Daniel

Från att spela in musik hemma i sitt sovrum med hemmagjord studio till årets första ”Chartbreaker” på Billboard med rykande singeln Falling som klättrar upp för listorna visar Trevor Daniel vart skåpet ska stå.

Utan tvekan en artist att hålla ögonen på – och den 10 april gör han sin första spelning i Sverige på Bar Brooklyn i Stockholm!

Biljetterna släpps fredag 21 februari kl 10.00 via Debaser.se

Utomstående kanske uppfattar Trevor Daniels framgång som något som skett över en natt till stratosfäriska proportioner, men sångaren från Houston har i tystnad format en karriär inom musik sedan tonåren. Från att lära sig att producera beats i sitt sovrum till att locka tunga hitmakare med sin konstfulla kombination av elektro-R&B och balladisk pop, skapade Trevor en egen våg att rida på till toppen.
Nästan ett år efter lanseringen av sin debut-EP, Homesick, nådde 25-åringen #1 på US Viral 50 med plattans första singel, Falling – en låt som också hamnade på Top 40 i över 20 länder. Trevor avslöjade att "det kändes inte verkligt" när han upptäckte att låten började återfå dragkraft flera månader efter den släpptes. Trevors eteriska sång över ett trap-inspirerat beat förberedde lyssnarna på att konstant spela låten om och om igen, men det var hans lyriska förmåga som väckte deras fantasi. Den soniska skildringen av hjärtesorg i Falling är så relaterande att miljontals människor valt den låten som soundtrack på omåttligt populära Tik Tok, där de har delat med sig av sorg och smärtor inom relationer. Därefter dröjde inte länge förrän popsensationen Blackbear hörde av sig för att remixa spåret.

Men Trevor lever inte på tidigare framgångar och arbetar redan på sitt debutalbum med spännande samarbeten och ett sound som säkerligen kommer att fängsla en hel generation.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Djs Mind Fuzz -

DJs Mind Fuzz -

Tappa bort dig själv till ljudet av drömmiga synthar, fuzziga gitarrer och vibrerande toner. Mind Fuzz bjuder in dig till en rymd av psychedelia, experimentell rock och indie från de senaste 20 åren. 
Om du inte kan få nog av King Gizzard & the Lizard Wizard, Kikagaku Moyo, Animal Collective, The Flaming Lips, Pond, The GOASTT, Tame Impala, The Babe Rainbow och Melody’s Echo Chamber med flera så är detta klubben för dig.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Flyttas Fram – Nada Surf

FLYTTAS FRAM – Nada Surf

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Vi måste tyvärr meddela att Nada Surf tvingas att senarelägga sin kommande turné på grund av rådande omständigheter kring coronaviruset covid-19. Detta påverkar spelningarna på Nalen den 14 april som alltså kommer att flyttas fram.

Vilket datum konserterna kommer att äga rum är ännu inte klart, men biljetter köpta till den 14 april kommer även att gälla för det nya datumet. Vi ber er att hålla kvar era biljetter tills vidare information följer.

We are sorry to announce that Nada Surf has to postpone their tour due to the current circumstances with covid-19. Read full statement from the artist below. This will affect the concerts at Nalen the 14th of April, and we are currently working on a new date for the concert.

The date for the show is to be announced. Bought tickets for 14th of April will be valid for the new date. Please keep your tickets and we will update with more information shortly.

_________

Amerikanska alternativrockarna Nada Surf fick stora genomslag med debutsingeln ”Popular” 1996. Även om det sedan dess funnits toppa och dalar, är Nada Surf något av ett kultband som alltid gått sin egen väg. Den 14 april kommer de till Nalen Klubb, biljetter släppta!

Nada Surf såg länge ut att bli ett one-hit wonder. Efter det stora genombrottet med debutsingeln ”Popular” 1996 hamnade de i ett slags limbo. Nördrockens korta guldera var över då bandet två år senare släppte sitt andra album. Som ett resultat av det uteblev framgångarna och Nada Surf droppades av skivbolaget. Där och då tycktes karriären vara över.

Men då Nada Surf, efter fyra års tystnad, i september 2002 släppte sitt tredje album “Let Go” möttes de av en snudd inpå enhällig hyllningskör. De enda som inte omedelbart greppade skivans storhet var Pitchfork, som gav den det milt sagt ljumma betyget 3,8 av 10 möjliga. Men det spelade mindre roll. Bandet hade återuppfunnit sig själva och tagit flera betydande kliv mot den kultstatus som de har idag.

Därefter följde en kreativ guldera med fem album på tio år och intensivt turnerande, innan medlemmarna valde att ta en välförtjänt paus. 2016 återvände de med ”You Know Who You Are”, och därmed bevisade bandet att de fortfarande kunde bryta ny mark och överrumpla sin publik 20 år efter det genombrott som först såg ut att även vara början på slutet för dem.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Flyttas – Svenska Akademien Nytt

FLYTTAS – Svenska Akademien NYTT DATUM: TOR 12 NOV 2020

Insläpp: 20:00
Scen: 21:30
18 år På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 tvingas Svenska Akademien skjuta fram sin kommande turné, vilket inkluderar konserten på Nalen som skulle ägt rum den 15 april. Konserten flyttas fram till den 12 november. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet.

Due to current circumstances with the coronavirus covid-19, Svenska Akademien is forced to postpone the tour including the concert at Nalen the 15th of April. The new date for the concert is Thursday 12th of December. Tickets are still valid for the new date.

I år firar Svenska Akademien 20 år som liveband. Det legendariska hiphopreggaebandet firar detta genom att ge sig ut på vägarna och spela på några av sina absoluta favoritscener. Men håll även ögon och öron öppna efter nytt material från kanske Sveriges mest spelglada band.

Hiphopreggaegruppen Svenska Akademien bildades 1999 och debuterade med EPn ”Snapphaneklanen” 2001, och har sedan dess släppt fyra fullängdsalbum; ”_Med anledning av” (2002), ”Tändstickor för mörkrädda” (2004), ”Resa sig opp” (2005), Gör Det Ändå (2007). 2006 släpptes även samlingen “Upphovsmännen Till Den Skånska Raggan”. Utöver detta har gruppen släppt några singlar och medverkat på diverse samlingsskivor. Svenska Akademien har varit nominerade till P3 Guldmicken och alltid vart kända för sina hejdlösa konserter.

– När den andra Svenska Akademien luktar unken elitism vill vi sprida sköna vibbar istället, puss- och kramstämning liksom. I deppiga och destruktiva tider känner vi att vi behövs mer än någonsin, säger bandets sångare Sture Allén Den Yngre.

– Vi inleder detta händelserika år med att i april bege oss ut på vägarna och börjar med en unik liten spelning med fåtal biljetter på Nalen Klubb i Stockholm. Sen fortsätter vi till Mejeriet i Lund och Arbis i Norrköping. Vi snackar klassiska ställen med bra scener och bra ljud. Vi längtar efter att få skapa fina kvällar tillsammans med vår fantastiska publik, fortsätter han.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Conny Bloom

Conny Bloom

Insläpp: 19:00
Scen: 19:45
18 år Han har kallats Sveriges enda riktiga rockstjärna och en nationalhjälte på gitarr. Trots att han varit aktiv i flera decennium stannar Conny Bloom aldrig upp, och i mars 2020 släpps Game! Set! Bloom, uppföljaren till den hyllade svenska debuten Fullt upp från 2016.

– Jag tror mer på bergochdalbana än långfärdsskidor.
Conny Bloom säger det med ett skratt. Fast menar ändå allvar, eftersom han syftar på den musikaliska variation som kännetecknar hans båda svenskspråkiga soloalbum.
– Inte minst i dag tycker jag det är viktigt att man vågar ta ut svängarna. Om man inte är AC/DC tror jag inte folk vill ha en platta som låter likadan rakt igenom.

I slutet av 80-talet slog han igenom med bandet Electric Boys, som med sin funkiga hårdrocks-pshychedelia landade gruppen en plats på amerikanska Billboard-listan och succé världen över. Bloom var även gitarrist i stilbildande kultbandet Hanoi Rocks, som nämnts som inspiration för storheter som Mötley Crüe, Guns N’ Roses och The Hellacopters.

SUPPORT:
LUCER
Köpenhamnsbaserade LUCER är tillbaka med sitt andra album ”Ghost Town”, uppföljaren till ”Bring Me Good News” från 2016. Med första albumet gjorde bandet en omfattande 2 års turné i hela Europa och hade även fysisk distribution över hela världen. Med fler än 250 livespelningar i bagaget har nu LUCER en betydande inverkan på den danska och internationella rockscenen.

Kvällen presenteras av Target Records och MTA Production AB Conny Bloom Game Set Bloom!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
00-03 Djs No Time For Us - En Eu

00-03 DJs No Time For Us - En euforisk kväll med det bästa och finaste popmusiken kan erbjuda.

Fri EntréFre 17 Apr KL 00-03 strand, stora scenen 20 år
Tweet
post-punk bubblegum pop french indie pop

00-03 DJs No Time For Us

En euforisk kväll med det bästa och finaste popmusiken kan erbjuda.

Det blir nävarna-i-luften indiepop, art-skool drop out post-punk samt riot grrrl och lite tuggummipop från de svåra kidsen i rökrutan. Det blir Jingle-jangliga gitarrer, ba-ba-ba refränger, fransk elektropop, tokmycket handklapp, göteborgare med eller utan uppvikta chinos, nerknarkad lower east-side nu yawk metadonrock, livsbejakande “varför ska man ta livet av sig, när man kan sminka upp sig, tupera håret och sjunga om det istället”-pop, bay area medelklass punkrock samt en och annan motownklassiker.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Arre! Arre! | Sticky Baby | Dj Iida

Arre! Arre! | Sticky Baby | DJ Iida Hellström - Efter att ha delat scen med akter som Refused, Les Big Byrd och Södra Sverige och spelat på Way Out West, är det nu dags för Henrietta Edlund, Anna Palmer, Matilda Årestad och Katja Nielsen att inta de större scenerna. Arre! Arre!

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpFre 17 Apr Kl 20-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet

Arre! Arre! | Sticky Baby | DJ Iida Hellström

Efter att ha delat scen med akter som Refused, Les Big Byrd och Södra Sverige och spelat på Way Out West, är det nu dags för Henrietta Edlund, Anna Palmer, Matilda Årestad och Katja Nielsen att inta de större scenerna. Arre! Arre!

Med P3 Guld och Manifestgalan-pris i bagaget för debutalbumet A.T.T.A.C.K har Malmöbandet Arre! Arre! släppt skiva nummer två ”Tell me all about them” (PNKSLM recordings).

”Arre! Arre! har en unik personlighet som är svår att sätta fingret på och samtidigt omöjlig att inte tycka om”, sammanfattar Gaffa soundet och delar ut toppbetyget fem stjärnor.

Nöjesguiden menar att de är ”mer spännande än de flesta av sina genrekamrater” och med en breddad inspirationskälla och ett sound som under inspelningen utvecklats till en “spooky horror-movie-slash cowboy vibe” kan det inte bli annat än spännande. Bandets feministiska budskap kvarstår som en kärna i texterna som uppmanar till kamp och motstånd.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Bangers’n’mash Feat. Terry Hall

Bangers’n’Mash feat. Terry Hall (The Specials) | Magnus Carlson | Robert Plaszczyk -

Köp biljett via Tickster.

220 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 18 Apr Kl 21-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
ska reggae punk

Bangers’n’Mash feat. Terry Hall (The Specials) | Magnus Carlson | Robert Plaszczyk


Terry Hall är ett namn som behöver lite introduktion. Som frontmannen för The Specials nådde han stjärnstatus i början av 80-talet genom att sjunga klassiska ska-singels som Gangsters, Nite Klub och Ghost Town innan han lämnade bandet för att forma new wave pop-gruppen Fun Boy Three. Den trion började en lång rad projekt för Terry Hall som Colourfield, Terry, Blair & Anouchka och Vegans, men även en rad solo LPs och samarbeten med artister som Tricky, Damon Albarn och Sinead O'Connor and the Dub Pistols.

Terry Halls musiksmak är eklektisk. Förvänta dig allt mellan tidig reggae och ska till pop, funk, soul och disco; David Bowie, Toots & Maytals, The Las, The Jackson 5, Max Romeo, Althea & Donna, Talking Heads och mycket mer. www.thespecials.com www.facebook.com/thespecialsBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
23till | Hyrda Knektar - En Palet

23Till | Hyrda Knektar - En palett av punkvariationer med två närodlade band.

Köp biljett via Tickster.

120 kr + förköpLör 18 Apr Kl 18-22 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)
Tweet
power-pop punk rock n roll

23Till | Hyrda Knektar

En palett av punkvariationer med två närodlade band.

Plötsligt händer det. 23Till var länge en djupt sovande cell. Nu är nya fullängdsplattan 'Shake it baby!' ett faktum. Den är resultatet av en hysteriskt kreativ period där bandet lika oväntat som plötsligt spottade ur sig låtar igen. Hur det låter? Som vanligt när det gäller 23Till är det intehelt enkelt att sätta fingret på just det.

'Shake It Baby!' har ett vakande öga på samtiden och innehåller allt från den klassiska powerpoppunk som 23Till gjort till sin till punky reggae, groovigt 70-tal från valfri TV-deckare eller stolt och stark svensk rock'n'roll.Allt kan testas förkastas eller omstöpas, enligt bandets måtto. 23Till var ett av den svenska 90-tals punkens mest respekterade namn. På sitt samvete har gruppen låtar som t ex 'Balladen om Olsson', 'Sista Supen'och 'Procedomani'. Bandet släppte fyra fullängdsplattor och ett antal singlar fram till dess att de slängde in handduken 1996. Sen blev det tyst. 2013 väcktes 23Till oväntat till liv igen efter ett erbjudande om att spela på den norska punkfestivalen Kanalrock och sedan dess har bandet gjort ett antal väl valda spelningar per år.

Med den frustande liveplattan Värmekyrkan Nkpg som släpptes under våren2019 gjorde 23Till ett slags bokslut över det som varit. Nästa kapitel har börjat.

Hyrda Knektar
Stockholmsbaserat rockband med ena foten förankrad i den svenska punktraditionenen och den andra i en smet av gammal soul, rock n roll, oi! och punk. Lite som Gyllene tider på tjack om man måste ha en referens. De är sju pers, har en jävla massa instrument och alla sjunger, så det gör ju sitt.Hyrda Knektar bildades 2011 av Stefan Lundblad och Markel Månson. Förutom medverkan på Turist i tillvaron 3 har Knektarna bidragit med låtar till Hotrod/Mc-filmerna Bastardized 2 & 3, släppt två (snart tre) EP:s och två vinylskivor ("Höstrebell", 2014, "Vi kommer dö men först ska vi leva", 2016).www.facebook.com/23TillOfficiella www.facebook.com/hyrdaknektarBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Flyttas Fram – The Mission Nytt

FLYTTAS FRAM – The Mission NYTT DATUM TBA

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år Vi måste tyvärr meddela att The Mission tvingas att senarelägga sin kommande turné på grund av rådande omständigheter kring coronaviruset covid-19. Se uttalande från The Mission nedan. Detta påverkar spelningarna på Nalen den 18 och 19 april som alltså kommer att flyttas fram.

Vilket datum konserterna kommer att äga rum är ännu inte klart, men biljetter köpta till den 18 och 19 april kommer även att gälla för det nya datumet. Vi ber er att hålla kvar era biljetter tills vidare information följer.

We are sorry to announce that The Mission has to postpone their tour due to the current circumstances with covid-19. Read full statement from the artist below. This will affect the concerts at Nalen the 18th & 19th of April, and we are currently working on a new date for the concert.

The date for the show is to be announced. Bought tickets for 18th & 19th of April will be valid for the new date. Please keep your tickets and we will update with more information shortly.

—–

From Wayne:
I’m looking out of my hotel window in Lisbon this lunchtime, the sun is shining with not a cloud in the sky and I think to myself, ‘it looks like a beautiful day’ but I feel differently.
It’s with great sadness that I’m writing to tell you that, after discussions with the rest of the band, management, agents & promoters, we have made the very difficult decision to end the tour tonight in Lisbon the remaining dates on our 2020 European tour will be rescheduled.

Over the last week decisions to cancel shows were being made daily by local venues and promoters, governments, and administrations because of the Coronavirus and the subsequent legislations that are being made and changed daily to combat its spread. More shows are undoubtedly due to be cancelled, with the landscape changing daily. To safeguard the well-being of the band, our crew, and our audience, and to abide by local regulations and rules we had to make the unprecedented decision to cut our losses and go home. We will be able to re-schedule this tour for a time in the not so distant future when it will be safe for crowds of people to congregate again.

As soon as we have any info regarding rescheduling we’ll let you know. Hold onto to your tickets for the time being until we sort out how we’re going to do it. All tickets will be valid for the re-arranged shows or a refund will be available from place you purchased the ticket if that is your choice. I also know that there have been a fair few that bought tickets for the shows we have already played but didn’t come because of the Coronavirus fear. We would like to offer a gift to those of you who have stayed away, anyone wishing to send a copy of your unused ticket to info@anger-management.co will be contacted in due course.

Of course we realise that some have gone to great lengths and expense and travelled long distances to support us, and it seems almost patronising to say ‘we’re sorry for any inconvenience caused’ – it doesn’t feel enough to say that. I say it nonetheless and thank you from the bottom of my heart for your continued support. I’m sure Craig, Simon, and Mike join me in that sentiment.

Tonight’s show in Lisbon at Ao Vivo, the 2nd of two nights, is still going ahead and will be the last show of the tour. So let’s try to make it a huge celebration of life, love, and music, and say our farewells until this situation rectifies itself as it surely will at some point. We will miss you. Safe travels, be safe, be vigilant, and treat each other with kindness, respect, and love for humankind.
xx

_________

På 30 år har the Mission hunnit producera alldeles för mycket fantastisk musik för att rymmas på en kväll, så när bandet nu besöker Stockholm blir det inte bara för en, utan två oförglömliga konsertkvällar. Nu ges alltså den unika chansen att uppleva det mesta och bästa ur The Missions repertoar: en del på lördagen den 18 april, och den andra på söndagen den 19 april, och varför välja? Både en- och tvådagarsbiljetter släppta!

Allt började när sångaren Wayne Hussey och basisten Craig Adams, som båda tidigare var en del av The Sisters of Mercy, tillsammans med trummisen Mick Brown och gitarristen Simon Hinkler startade vad som snart skulle bli känt som The Mission. Bandet har haft enormt stora framgångar med album som ”Gods Own Medicine och ”Carved In Sand”, samtidigt som medlemmar har kommit och gått. När The Mission nu ger sig ut på ”The United European Party Tour” sitter Mike Kelly bakom trummorna, originalmedlemmarna Craig Adams på bas och Simon Hinkler på gitarr och den evige sångaren Wayne Hussey som frontfigur.

Wayne Hussey har en hälsning inför turnén, som har fått sitt namn som en hyllning till musikens kraft att samla människor i gemenskap:

“Music is about people, emotions, feelings, togetherness; not division, borders, extreme right or left or wanker politicians. So let’s get together, have a sing-song, some fun, and let’s celebrate life and being part of the human family.

One thing I wanted to do on this tour to ease the rigours of spending another solid 10-12 weeks on a tour bus is to play two nights everywhere we can. That affords us at least one night in two sleeping in a hotel bed. It also enables us to play completely different sets on each of the 2 nights. Our plan is to play songs one night exclusively from our 1st, 3rd, 5th and so on albums – First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura, & The Brightest Light – whilst the other night will be songs exclusively from albums, 2, 4, 6 etc – God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet, & Another Fall From Grace. Which set comes on the first night will be decided on the day so you’ll never know which you’re gonna get first. A little devious maybe but to ensure you don’t miss a beat you’ll need to attend both nights……Ah, come on, it’ll be fun…”

SUPPORT:
Brotherhood

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
R.a. The Rugged Man "all My Heroes

R.A. THE RUGGED MAN "All My Heroes Are Dead" album tour with: A-F-R-O - Support: Manus Bell & DJ KCL (Nørrebro)

Köp biljett via Tickster.

275 Kr + förköpSön 19 Apr Öppnar Kl 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet
hardcore hip hop hip hop

R.A. THE RUGGED MAN "All My Heroes Are Dead" album tour with: A-F-R-O

Support: Manus Bell & DJ KCL (Nørrebro)

R.A. The Rugged Man är en av de mest fascinerande figurerna i hiphop-historien. Hans karriär sträcker sig över decennier och trotsar alla enkla berättelser. The Rugged Man har varit en framåtgående stjärna, förvisad, en underjordisk kulthjälte, en oberoende framgångshistoria och en inflytelserik konstnär. Han kan utplåna en rappare med våldsamma rhymes, skapa hjärtliga personliga låtar som fans kan relatera till, kränka känsliga lyssnare med chockerande vulgäritet, utmana korrupta politiker och företag, måla upp bilder med fängslande berättelser som bevisar att hans lyriska färdigheter. 

Han har också arbetat med ett häpnadsväckande artister som The Notorious B.I.G., Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim, Mobb Deep, Talib Kweli, Kool G Rap, Public Enemy, Brother Ali. Och medan andra kämpar för att få fotfäste i det ständigt föränderliga rap-landskapet har The Rugged Man blivit mer relevant med tiden, med varje nytt album är han mer övertygande.

R.A. The Rugged Man är aktuell med nya skivan "All My Heroes Are Dead":

 “So many of the greats are gone, and the legends who made it out alive are left for dead, like a Golden Era wasteland,” R.A. says.  “Society left our heroes and their culture for dead.  We have to dig that out of its grave and slap them in the face with what we know as greatness, and bring it back with an angry vengeance.”  While Legends Never Die was dedicated to the memory of his father, All My Heroes Are Dead is R.A.’s first album since becoming a father of two himself.  “When you have children, that’s a whole other level of joy and pain and emotion,” he describes.  “It opens whole entire universes with the pen. And when I’m gone my children will own my catalog, so I can’t deliver anything but the best work for them.”  The music covers a full spectrum of emotions, and transcends hip-hop cliches.  “I didn’t want to make a whole album of just destroying rappers and rapping better than everyone.  That’s easy to me,” the Rugged Man explains.  “There’s a lot of different moods and places my albums take you, and there’s way more storytelling on this album.  I love to bring listeners into different worlds with vivid depictions.”  Set for release in Spring 2020, All My Heroes Are Deadis a powerful statement from an unforgettable artist.  “My legacy is on these records,” R.A. says.  “I’ll be remembered for the work I lay down, and I’m very proud of this one.”Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Flyttas Fram — The Mission Nytt

FLYTTAS FRAM — The Mission NYTT DATUM TBA

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Vi måste tyvärr meddela att The Mission tvingas att senarelägga sin kommande turné på grund av rådande omständigheter kring coronaviruset covid-19. Se uttalande från The Mission längst ner i detta mail. Detta påverkar spelningarna på Nalen den 18 och 19 april som alltså kommer att flyttas fram.

Vilket datum konserterna kommer att äga rum är ännu inte klart, men biljetter köpta till den 18 och 19 april kommer även att gälla för det nya datumet. Vi ber er att hålla kvar era biljetter tills vidare information följer.

We are sorry to announce that The Mission has to postpone their tour due to the current circumstances with covid-19. Read full statement from the artist below. This will affect the concerts at Nalen the 18th & 19th of April, and we are currently working on a new date for the concert.

The date for the show is to be announced. Bought tickets for 18th & 19th of April will be valid for the new date. Please keep your tickets and we will update with more information shortly.

—–

From Wayne:
I’m looking out of my hotel window in Lisbon this lunchtime, the sun is shining with not a cloud in the sky and I think to myself, ‘it looks like a beautiful day’ but I feel differently.
It’s with great sadness that I’m writing to tell you that, after discussions with the rest of the band, management, agents & promoters, we have made the very difficult decision to end the tour tonight in Lisbon the remaining dates on our 2020 European tour will be rescheduled.

Over the last week decisions to cancel shows were being made daily by local venues and promoters, governments, and administrations because of the Coronavirus and the subsequent legislations that are being made and changed daily to combat its spread. More shows are undoubtedly due to be cancelled, with the landscape changing daily. To safeguard the well-being of the band, our crew, and our audience, and to abide by local regulations and rules we had to make the unprecedented decision to cut our losses and go home. We will be able to re-schedule this tour for a time in the not so distant future when it will be safe for crowds of people to congregate again.

As soon as we have any info regarding rescheduling we’ll let you know. Hold onto to your tickets for the time being until we sort out how we’re going to do it. All tickets will be valid for the re-arranged shows or a refund will be available from place you purchased the ticket if that is your choice. I also know that there have been a fair few that bought tickets for the shows we have already played but didn’t come because of the Coronavirus fear. We would like to offer a gift to those of you who have stayed away, anyone wishing to send a copy of your unused ticket to info@anger-management.co will be contacted in due course.

Of course we realise that some have gone to great lengths and expense and travelled long distances to support us, and it seems almost patronising to say ‘we’re sorry for any inconvenience caused’ – it doesn’t feel enough to say that. I say it nonetheless and thank you from the bottom of my heart for your continued support. I’m sure Craig, Simon, and Mike join me in that sentiment.

Tonight’s show in Lisbon at Ao Vivo, the 2nd of two nights, is still going ahead and will be the last show of the tour. So let’s try to make it a huge celebration of life, love, and music, and say our farewells until this situation rectifies itself as it surely will at some point. We will miss you. Safe travels, be safe, be vigilant, and treat each other with kindness, respect, and love for humankind.
xx

_________

På 30 år har the Mission hunnit producera alldeles för mycket fantastisk musik för att rymmas på en kväll, så när bandet nu besöker Stockholm blir det inte bara för en, utan två oförglömliga konsertkvällar. Nu ges alltså den unika chansen att uppleva det mesta och bästa ur The Missions repertoar: en del på lördagen den 18 april, och den andra på söndagen den 19 april, och varför välja? Både en- och tvådagarsbiljetter släppta!

Allt började när sångaren Wayne Hussey och basisten Craig Adams, som båda tidigare var en del av The Sisters of Mercy, tillsammans med trummisen Mick Brown och gitarristen Simon Hinkler startade vad som snart skulle bli känt som The Mission. Bandet har haft enormt stora framgångar med album som ”Gods Own Medicine och ”Carved In Sand”, samtidigt som medlemmar har kommit och gått. När The Mission nu ger sig ut på ”The United European Party Tour” sitter Mike Kelly bakom trummorna, originalmedlemmarna Craig Adams på bas och Simon Hinkler på gitarr och den evige sångaren Wayne Hussey som frontfigur.

Wayne Hussey har en hälsning inför turnén, som har fått sitt namn som en hyllning till musikens kraft att samla människor i gemenskap:

“Music is about people, emotions, feelings, togetherness; not division, borders, extreme right or left or wanker politicians. So let’s get together, have a sing-song, some fun, and let’s celebrate life and being part of the human family.

One thing I wanted to do on this tour to ease the rigours of spending another solid 10-12 weeks on a tour bus is to play two nights everywhere we can. That affords us at least one night in two sleeping in a hotel bed. It also enables us to play completely different sets on each of the 2 nights. Our plan is to play songs one night exclusively from our 1st, 3rd, 5th and so on albums – First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura, & The Brightest Light – whilst the other night will be songs exclusively from albums, 2, 4, 6 etc – God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet, & Another Fall From Grace. Which set comes on the first night will be decided on the day so you’ll never know which you’re gonna get first. A little devious maybe but to ensure you don’t miss a beat you’ll need to attend both nights……Ah, come on, it’ll be fun…”

SUPPORT:
Brotherhood

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Hyukoh - Konserten Med Hyukoh 21

HYUKOH - Konserten med HYUKOH 21 april är inställd.

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra HYUKOHs konsert på Debaser i Stockholm den 21 april, utan konserten kommer att ställas in. Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Samtliga biljettköpare kommer att kontaktas via mail.www.hyukoh.comBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år The Slow Readers Club återvänder till Stockholm och Nalen i samband med nya albumet "The Joy Of The Return" som släpps i vår! Senast vi såg Manchestersönerna var i höstas och nu är de tillbaka – bättre än någonsin! Den 21 april får vi uppleva dem live igen när de intar Nalen Klubb — biljetterna släpps fredag 24 januari 11.00!

En av dagens mest spännande band från Manchester stavas The Slow Readers Club. De senaste åren har kvartetten spelat på slutsålda spelningar runt om i Storbritannien, speciellt i hemstaden där de har en stark fanskara. 2018 rundade de av året med en hyllad spelning på O2 Apollo Manchester som sålde slut månader i förväg. Brittiska musikmagasinet NME har beskrivit bandet som ”The next northern pop power house” och jämfört dem med the xx, Depeche Mode, The Maccabees och Alt-J.

Bandets efterlängtade fjärde album, “The Joy Of The Return”, släpps den 20 mars via Modern Sky UK. Genom hela albumet utforskar bandet nytt soniskt territorium, från passionerade “All The Idols”, till de poppiga tonerna från Jericho som driver igenom låten med lysande indie-gitarrslingor och eteriskt melodiska refränger. Nya singeln “All I Hear” består av drivande trummor, beroendeframkallande gitarrslingor och stämningsfulla verser. “‘All I Hear’ is about a lack of agency and an inability to affect change. That there’s something happening, and you have no choice but to go along with it,” berättar sångaren Aaron Starkie.

Boka in 21 april i kalendern – The Slow Readers Club är tillbaka!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
The Barbwires 25 år + Los Plantron

The Barbwires 25 år + Los Plantronics (N) 25 år - Celebrate the big 5-0. Double 25 year jubilee.

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 24 Apr Dörrar 18.30 strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)Evenemang på Facebook.
Tweet
surf music mariachi

The Barbwires 25 år + Los Plantronics (N) 25 år

Celebrate the big 5-0. Double 25 year jubilee.

THE BARBWIRES

In 2020 it's been 25 years since The Barbwires got together for the first time. In the beginning as part of a Bachelor Thesis on Surf Music for The Royal College of Music in Stockholm. Kalle Fornia came up with the name (Slang for swedish instrumental music in the 1960´s) Mike wrote some songs, and J.R beat the hell out of the old Slingerland drums.

An album was recorded together with Thereminator, Pat Flash and Bubba Andy. The waves in Stockholm were too poor so most tours, shows, festivals and record releases were outside Sweden.
But now we are back. Come celebrate 25 years of cold water surf ridning with our brothers and sisters in Los Plantronics, who also Celebrate 25 years of mariachi death surf!


LOS PLANTRONICS featuring Las Cariocas

Los Plantronics 4 piece debut gig, or The Plantronics as the band was called back then, was in 1995 at bar Tut Ankh Amon together with the more famous Gluecifer. It was an evening to support legendary record store Wild Mind. 

25 years later Los Plantronics is still here, but as a 11 person operation in mariachi-suits, Lucha Libre masks and with exotic flamenco dancers. The sound is a surf-fuzz-three guitarists-inferno, add a swirling Hammond-organ and layers of cantina horns on top. Los Plantronics are always moving-always bending their mariachi death surf twang. Their last opus “Surfing Times” on Jansen Records was released with splendid reviews in Q-magazine, World-music magazine Songlines, Uncut magazine 7/10, Vive le Rock 8/10, Guitarist Magazine gave it 8/10 and said ”for fans of Dick Dale, Los Lobos and Flat Duo Jets”. In 2017 the Los Plantronics photo-book  “Mariachi: Hecho en Noruega” saw the light of the day as well as a 2LP Best Of album called the “Worst Is Yet To Come”.


The big 5-0 The Barbwires (S) ️ Los Plantronics (N)
April 24th Debaser (Bar Brooklyn) Stockholm, Sweden
April 25th Youngs, Oslo, Norway.https://www.facebook.com/TheBarbwires https://www.facebook.com/losplantronicsBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Kris Allen & David Cook

Kris Allen & David Cook

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år En glad nyhet för alla som gillar American Idol! Nu kommer inte bara en, utan två vinnare från säsong 7 respektive 8 och besöker Stockholm. Den 24 april intar David Cook och Kris Allen Nalen för en exklusiv, akustisk spelning. Biljetterna är släppta!

Kris Allen började sin musikkarriär i unga år med att spela viola och gitarr. Vid sidan av ekonomistudier skrev han musik och spelade in en EP, innan han tog mod till sig att söka till American Idol. Trots att han i finalen ställdes mot Adam Lambert tog han hem segern, och började direkt därefter att jobba på sitt debutalbum. 2014 släppte Allen för första gången ett album på sitt egna skivbolag, och albumet ”Letting You In” klättrade snabbt in på topp 20 på Billboards Independent-lista.

David Cook föddes 1982 i Houston, Texas och började i redan tidiga år sjunga och musicera. Efter att ha medverkat i ett par olika band, släppte Cook 2006 sitt första och egenproducerade soloalbum och två år senare sökte han till tv-programmet Idol. Det tidigare släppta albumet blev en plötsligt en bästsäljare och det var bara början på Cooks karriär, eftersom han strax därefter tog hem en storseger i American Idol med över 12 miljoner röster. Två veckor senare hade Cook 11 låtar på Billboard Hot 100.

Nu slår de sina musikaliska talanger samman och ger sig ut på Europaturné. Den 24 april stannar de på Nalen för en exklusiv spelning, missa inte det!

Denna konsert har onumrerade sittplatser.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Algiers + Aux Animaux

Algiers + Aux Animaux

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år Postpunk, gospel och afrofunk. Den 24 april kommer det mångfacetterade och helt unika bandet Algiers tillbaka till Sverige för en spelning i Nalen Klubb, biljetterna är släppta!

Algiers grundades 2009 i Atlanta, Georgia när gitarristen Lee Tesche och basisten Ryan Mahan, båda välbekanta ansikten i stadens undergroundscener inom rock och noise, träffade vokalisten och gitarristen Franklin James Fisher vars musikaliska rötter fanns i gospel, soul och funk.

Där och då föddes bandet som skulle komma att bli kända för sina politiska texter, dånande ljudbilder och stark experimentlusta, och det dröjde inte länge innan världen fick upp ögonen för Algiers. Det började med singeln ”Blood” som efter rekordsnabb succé följdes upp av första och självbetitlade fullängdaren och sedan det kritikerrosade albumet ”The Underside of Power”.

Algiers fortsätter att leverera musik och texter som dryper av politisk depression, postpunk och mörker, men med hoppfulla inslag från gospel. Inte minst hörs detta i alldeles nysläppta singeln ”Dispossession”, som vittnar om fortsatta framgångar för Algiers. Det är minst sagt en mäktig upplevelse att uppleva Algiers live — och nu ges chansen igen fredag den 24 april.

SUPPORT:
Aux Animaux

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Dirty Doering - Katermukke

Dirty Doering - KatermukkeBesök webbplatsen

Plats: Slakthuset
Adress: 6 Slakthusgatan

Info:
00-03 Djs Garageland I Fri Entré -

00-03 DJs Garageland I Fri entré - Ett dansgolv som öser indie, postpunk, psychpop m.m.

Fri entréLör 25 Apr Kl 00-03 strand, stora scenen 20 år
Tweet
post-punk punk indie rock

00-03 DJs Garageland I Fri entré

Ett dansgolv som öser indie, postpunk, psychpop m.m.

Stockholms bästa klubb bjuder in till fest! Vad passar bättre en lördag än att festa loss till indie, postpunk, psychpop och punk.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
The Dogs - Norges Mest Hårt Arb

The Dogs - Norges mest hårt arbetande band, The Dogs, som både turnerat med Kvelertak och spelat som förband till Bruce Springsteen.

Fri entréLör 25 Apr Dörrar kl 18.00 strand, bar brooklyn 20 år
Tweet
rock

The Dogs

Norges mest hårt arbetande band, The Dogs, som både turnerat med Kvelertak och spelat som förband till Bruce Springsteen.

Den 6:e Januari 2020 släpper de sitt åttonde studioalbum "Crossmaker" och bara några veckor senare åker de på en massiv norsk turné.
Och vi kan med STOR glädje berätta att efter turnén åker de över gränsen och besöker oss i Bar Brooklyn!

Frontmannen Kristopher Schau ser som alltid fram emot att komma hit:

”Ja för fan, Sverige är en av de roligaste gigen vi kan göra. Haha, ni har så jävla många regler för allt, att det nästan alltid slutar i kaos, akutbesök eller uppror när vi kommer.
Bortsett från det så är vi uppväxta med svensk rock här i Oslo. Så för oss är denna resa nästan som när en emigrerad skotsk person får smaka på whisky för första gången.
Vi åker hem där allt vi gillar har skapats!
Men vem vet kanske lyckas vi bränna ner destilleriet på baksidan.
Räkna med ett lyckligt kaos Stockholm!”

Save the date!https://www.facebook.com/thedogsoslo https://www.thedogs.noBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Einmusik

EINMUSIKBesök webbplatsen

Plats: Slakthuset
Adress: 6 Slakthusgatan

Info:
We Love The 2000s - Framflyttat

WE LOVE THE 2000s - FRAMFLYTTAT

FRAMFLYTTAT! Behåll din biljett! Redan köpt biljett kommer att gälla även till det nya datumet. Information om nytt datum och övrig information kommer mailas ut till alla biljettköpare så fort det nya datumet är klart, vilket vi hoppas blir inom om ett par veckor.

Vid frågor kontakta arrangör på info@fkpscorpio.se

 

Max antal biljetter 8 st

Åldersgräns 18 år för Ordinarie Ståplats
Åldersgräns 18 år för Golden Circle
Åldersgräns  18 år för Läktare Sittplats  


Endast direktbetalning

Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida p��www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress.Besök webbplatsen

Plats: Tele2 Arena
Adress: Arenaslingan 14

Info:
Vasas Flora Och Fauna + June Vide

Vasas Flora och Fauna + JUNE VIDE

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år Ständigt i rörelse och alltid lika säregna Vasas flora och fauna är tillbaka. I ny skepnad, men med samma sedvanliga klass och känslighet – understrykt av älskvärda singeln "Kajanaland" som släpps 5 mars. Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen följer sedan upp med nya albumet ”Möte med skogsgardisterna” 17 april och den 25 april ser vi dem återigen på Nalen. Biljetterna släpps torsdag 6 februari 10.00!

Hos Vasas flora och fauna går sorg och humor hand i hand, inte sällan i berättelser som kännetecknas av både bitterljuvt vemod och en sällsynt sorts vardagsvärme. 2015 års debutalbum “Släkt med Lotta Svärd” möttes av unisona hyllningar och utsågs till ett av årets bästa när det svenska musikåret sammanfattades. Två år senare kom den synnerligen genomarbetade uppföljaren och Österbotten-skildringen ”Veneziansk afton”, som bara förstärkte bandets position som något av det mest unika du kan uppleva just nu. Västerbottens-Kuriren skrev ”Här mejslas fina melodier fram i en egensinnig men ändå självklar, tidlös och samtidigt nyfiken, pop vars vackra och vemodiga texter letar sig in under huden” och var inte ensamma om ännu en gång kapitulera för Vasas flora och fauna.

SUPPORT:
June Vide
Den 20:e februari släppte June Vide debutalbumet “A sea is a place within (I lose my mind all the time)”. En hyllning till havet och kärleken. Ett sökande efter balansen mellan storm och stiltje. De har tidigare jämförts med både Bon Iver och Beach House men har hittat sitt egna sound någonstans mellan filmiska Twin Peaks-atmosfärer och vocoders. Med stora synthar och slow beats vaggar de oss genom heartbreaks och vemod.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Barnivalen

Barnivalen

Insläpp: 11:00
Scen: 11:00
Ingen åldersgräns år Vi är ledsna att meddela att vi kommer att skjuta upp Barnivalen till i höst på grund av den rådande situationen. Även om det är tråkigt så är detta det klokaste vi kan göra just nu. Vi är otroligt glada över att vi fått med så många fina människor på detta event och är övertygade om att Barnivalen kommer bli magisk när det väl är dags! Så fort vi satt ett nytt datum kommer detta meddelas i War Childs kanaler.
Köpta biljetter återlöses till det kort eller swishnummer som användes vid köpet.

Det blir en fantastisk dag på Nalen fylld av magi, musik. sagor, pyssel och massa kul för hela familjen!
På scen kommer ni bland annat se förra årets coolaste idolvinnare Tusse och hela familjens favoriter Bröderna Lindgren. Dessutom uppträder det nya svenska stjärnskottet Oskar Larsson och det blir allsång med Joy.

Förutom det kan ni lyssna på högläsning av underbara barnboksförfattare i vårt sagomaraton och rita och pyssla tillsammans med superillustratören Stina Wirsén. Michael Lindgren och Emma Molin från humorgruppen Grotesco kommer styra upp galna lekar för alla barn.

Allt leds av vår eminenta festivaldirektör Doreen Månsson!

På Barnivalen får ni också veta mer om War Child och hur organisationen stöttar barn och unga som upplevt krig. Det blir en dag med barnen och för barnen.

Alla biljettintäkter går till War Childs verksamhet så att vi kan stötta barn och unga som påverkas av krig de själva aldrig startat.

Söndag 26 april 11.00-16.00

Vuxen: 150 kronor
Barn under 18 år: 60 kronor
Familjebiljett: 350 kronor (gäller för två vuxna och upp till tre barn)

 Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Conan Gray | Bülow - Singer/song

Conan Gray | Bülow - Singer/songwritern och YouTubestjärnan Conan Gray kommer till Sverige och Debaser!

Utrustad med inget mer än det enkla musikredigeringsprogrammet Garageband på sin dator och en billig mikrofon fasttejpad på en golvlampa spelade den amerikanska artisten Conan Gray in och släppte låten ”Idle Town” på sin YouTubekanal. Låten fick enorm spridning och blev en viral hit. Succén ledde till att Conan började samarbeta med producenten Dan Nigro. Samarbetet mynnande ut i den hyllade debut-EP:n ”Sunset Season”, från vilken singlarna ”Generation Why” och ”Crush Culture” är hämtade.

Efter att EP:n kom ut i slutet av 2018 har många av de popstjärnedrömmar som Conan Gray hade i sitt pojkrum blivit verklighet. Liveframträdanden i amerikanska TV-shower, spela med Panic At the Disco!, göra utsålda USA- och Europaturnéer.
 Nu arbetar Conan Gray på sitt debutalbum och parallellt med det åker han på en stor Europaturné med ett efterlängtat stopp i Stockholm den 27 april.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Funkisfestivalen Semifinal 1

Funkisfestivalen Semifinal 1

Insläpp: 17:30
Scen: 18:30
13 år FUNKISFESTIVALEN – SEMIFINAL 1
tisdag 28 april
Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS.
Det är en fantastisk kväll med många härliga sångframträdanden från alla artister, som backas upp av en professionell orkester och kör.
Hela evenemanget präglas av glädje, vänskap, glitter och musik! Ingen lämnar lokal oberörd. Tisdag den 28 april är det dags för semifinal 1.

Målet med Funkisfestivalen är att så många som möjligt med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta efter sin egen förmåga. Många sjunger covers på kända schlagers, andra väljer att framföra egenskrivna låtar.

Platserna till Funkisfestivalen är onumrerade. Kom i god tid. Alla behöver köpa egen biljett, även medföljande assistenter. Om du behöver rullstolsplats – köp rullstolsbiljett.

Konferencier:
Lotta Källström

Detta evenemang är sittande med onumrerade platser.
Biljetter köps via Funkisfestivalens sida på Tickster.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
City Of The Sun - Instrumental Oc

City of the Sun - Instrumental och akustiskt rotad postrock med inslag av alltifrån folk och flamenco till blues och romsk musik

Köp biljett via Tickster.

250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Ons 29 Apr Dörrar öppnar kl 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare) Evenemang på Facebook.
Tweet
indie rock post rock flamenco

City of the Sun

Instrumental och akustiskt rotad postrock med inslag av alltifrån folk och flamenco till blues och romsk musik

Instrumental och akustiskt rotad postrock med inslag av alltifrån folk och flamenco till blues och romsk musik, kan det vara något? Det kan det sannolikt, för City of the Sun och deras lika förhäxande som ekvilibristiska toner letar sig fram till allt fler lyssnare. Flera av deras låtar kan räkna hem åttasiffrigt antal strömningar på Spotify. Faktum är att en av deras mest populära inspelningar är en elegant tolkning av Peter Bjorn and Johns monsterhit Young Folks. Den 29 april kan New York-trion bevittnas live på Debaser i Stockholm.

City of the Sun, som bildades 2011, består av de båda gitarristerna Avi Snow och John Pita samt percussionisten Zach Para. De hittade sitt omisskännliga sound genom att spela på gator, torg och tunnelbanestationer runtom i hemstaden, där de senare har kommit att sälja ut konsertlokaler som Mercury Lounge och Rockwood Music Hall. 2016 släppes debutalbumet To the Sun and All the Cities in Between och 2019 rullade de ut en rad låtar, senast Barcelona i december.https://www.wearecityofthesun.com https://www.facebook.com/wearecityofthesunBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Funkisfestivalen Semifinal 2

Funkisfestivalen Semifinal 2

Insläpp: 17:30
Scen: 18:30
13 år FUNKISFESTIVALEN – SEMIFINAL 2
onsdag 29 april
Funkisfestivalen är Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS.
Det är en fantastisk kväll med många härliga sångframträdanden från alla artister, som backas upp av en professionell orkester och kör.
Hela evenemanget präglas av glädje, vänskap, glitter och musik! Ingen lämnar lokal oberörd. Onsdag den 29 april är det dags för semifinal 2.

Målet med Funkisfestivalen är att så många som möjligt med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta efter sin egen förmåga. Många sjunger covers på kända schlagers, andra väljer att framföra egenskrivna låtar.

Platserna till Funkisfestivalen är onumrerade. Kom i god tid. Alla behöver köpa egen biljett, även medföljande assistenter. Om du behöver rullstolsplats – köp rullstolsbiljett.

Konferencier:
Lotta Källström

Detta evenemang är sittande med onumrerade platser.
Biljetter köps via Funkisfestivalens sida på Tickster.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Danko Jones - Sverige är Mer Ell

Danko Jones - Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones - som har en passionerad och trogen fanbase i hela Europa.

Köp biljett via Tickster.

330 kr + serviceavgiftTor 30 Apr Öppnar kl 18:30 strand, stora scenen 18 år
Tweet
hard rock garage rock

Danko Jones

Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones - som har en passionerad och trogen fanbase i hela Europa.

I helgen agerade Danko Jones bejublad support till Volbeat framför över 33000 personer på Tele2 Arena. I vår återvänder den Kanadensiska trion till Sverige och den 30e april spelar de på Debaser Strand i Stockholm. Dessutom kommer snart ett nytt album från Danko - där senaste singeln "Fists Up High" är ett spännande smakprov!

Biljetter till konserterna släpps onsdag 4 december kl. 09.00 via Debaser.se

Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones - som har en passionerad och trogen fanbase i hela Europa. Och om man någonsin sett Danko Jones live så är det inte svårt att förstå varför...
Bandet bakom monsterhits som "Had Enough", "My Little RnR" och "I think bad thoughts" är äntligen på väg att släppa ny musik - efter den hyllade skivan "Wild Cat" från 2017, som bandet också turnerade med.
Nästa år kommer skivan "A Rock Supreme" från Toronto-trion - och vi ser fram emot två konserter, en i Uppsala och en i Stockholm!Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Klubb Overload | Robert Pehrsson´s

Klubb Overload | Robert Pehrsson´s Humbucker | VOJD -

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpFre 1 Maj Kl 20-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet
hard rock rock

Klubb Overload | Robert Pehrsson´s Humbucker | VOJD


Robert Pehrsson´s Humbucker
Mannen med gitarren som under sin karriär hunnit spela med Thunder Express, Death Breath, Dundertåget, Imperial State Electric och många fler. År 2013 gav han ut sin första soloskiva under namnet "Robert Pehrsson’s Humbucker" som var ett perfekt exempel på hur ett classic rock-album ska låta och fick lysande recensioner. År 2016 släpptes sedan uppföljaren "Long Way To The Light" som även den möttes av lysande recensioner. I september 2019 kom tredje skivan “Out of The Dark” som visade precis vart rockskåpet ska stå.

VOJD
Bandet Black Trip blev VOJD och är äntligen tillbaka på Debaser med sin energifyllda hårdrock som serverar klassiska gitarrharmonier på ett silverfat av rivig rytm. VOJD är Joseph Tholl, Peter Stjärnvind, Linus Björklund och Anders "Bentan" Bentell.

Klubb Overload är precis som det låter. Med hård och svängig musik på dansgolvet, så erbjuder Klubb Overload oförglömliga kvällar som du förhoppningsvis kommer att minnas.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Super Home Party | Madminton | June

SUPER HOME PARTY | Madminton | June Vide -

Det var inte igår, men efter över ett års tystnad är det dags för Super Home Party att slå på trumman och kalla till fest igen! Denna gång har vi äran att bjuda in två av Stockholms mest spännande nya artister, Madminton och June Vide! Gratis inträdde, gratis kul och gratis bra vibbar!

MADMINTON
Madminton är det band som sakta men säkert sköljt över Södermalms gator som en syndaflod men sina lättlyssnade popmelodier á la "har jag hört den här förut?" i kombination med ett groove som gör det svårt för åhöraren att stå still. Med influenser från ett brett urval tidsepoker, musikstilar och platser skapas hela tiden nya, ovanliga och spännande vibrationer på scen. Den genuina glädje som alstras från scenen när bandet spelar smittar av sig på publiken och skapar en fantastisk plats i tid och rum. När syndafloden kommer finns det bara en fråga att besvara; vill du låta syndafloden skölja över dig eller ta din surfingbräda och hoppa på?

JUNE VIDE
Den 20e februari släppte June Vide debutalbumet "A sea is a place within (I lose my mind all the time)". En hyllning till havet och kärleken. Ett sökande efter balansen mellan storm och stiltje. De har tidigare jämförts med både Bon Iver och Beach House men har hittat sitt egna sound någonstans mellan filmiska Twin Peaks-atmosfärer och vocoders. Med stora synthar och slow beats vaggar de oss genom heartbreaks och vemod.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Joe Satriani Stockholm

Joe Satriani Stockholm

Buy your Joe Satriani Stockholm tickets now, and get ready for a show like no other. That's right Joe Satriani is performing once again. Joe Satriani Stockholm has been a long awaited event and highly anticipated by fans worldwide! Joe Satriani will be performing live at the Fryshuset. This is a show not to be missed! Don't hesitate and buy your tickets to see Joe Satriani. StubHub has the best tickets for all your favourite artists.Besök webbplatsen

Plats: Klubben
Adress: 2-8 Mårtensdalsgatan

Info:
Stimming

StimmingBesök webbplatsen

Plats: Slakthuset
Adress: 6 Slakthusgatan

Info: