LIVEBAND BETA - Denna release är under utveckling och vissa funktioner och API:er är inte igång än.

Gig & Spelningar

Namn
Info / Karta
Easy - Legendariska Easy Live På

EASY - Legendariska Easy live på Bar Brooklyn.

Köp biljett via Tickster.

175 kr + förköpFre 18 Sep Öppnar kl 18
Live ca kl 20 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)
Tweet
indie pop

EASY

Legendariska Easy live på Bar Brooklyn.

Easy utgjorde under 90-talet ett av Sveriges mest kända indiepopband. Debutalbumet Magic Seed, som fyller 30 år, var en stor framgång bland det brittiska musikfolket och hyllades i NME och Melody Maker. Under 90-talet bjöd de även på guldkorn som Never Seen a Star och Listen to the Bells.  

Easy släppte 2018 den förtjusande skivan A Heartbeat from Eternity och nu kan vi avslöja att det kommer en ny fullängdare under 2020, inspelad i London med legendariska producenten Pat Collier. Vi hoppas på att höra mer av det nya materialet den 2 Maj. Så klart blir det en och annan klassiker också.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Elton John: Farewell Yellow Brick R

Elton John: Farewell Yellow Brick RoadBesök webbplatsen

Plats: Tele2 Arena
Adress: Arenaslingan 14

Info:
23till | Hyrda Knektar - En Palet

23Till | Hyrda Knektar - En palett av punkvariationer med två närodlade band.

Tyvärr har vi under rådande restriktioner beslutat att det inte går att genomföra spelningen med 23Till/Hyrda Knektar den 19 september.
Köpta biljetter löses automatiskt tillbaka

Plötsligt händer det. 23Till var länge en djupt sovande cell. Nu är nya fullängdsplattan 'Shake it baby!' ett faktum. Den är resultatet av en hysteriskt kreativ period där bandet lika oväntat som plötsligt spottade ur sig låtar igen. Hur det låter? Som vanligt när det gäller 23Till är det intehelt enkelt att sätta fingret på just det.

'Shake It Baby!' har ett vakande öga på samtiden och innehåller allt från den klassiska powerpoppunk som 23Till gjort till sin till punky reggae, groovigt 70-tal från valfri TV-deckare eller stolt och stark svensk rock'n'roll.Allt kan testas förkastas eller omstöpas, enligt bandets måtto. 23Till var ett av den svenska 90-tals punkens mest respekterade namn. På sitt samvete har gruppen låtar som t ex 'Balladen om Olsson', 'Sista Supen'och 'Procedomani'. Bandet släppte fyra fullängdsplattor och ett antal singlar fram till dess att de slängde in handduken 1996. Sen blev det tyst. 2013 väcktes 23Till oväntat till liv igen efter ett erbjudande om att spela på den norska punkfestivalen Kanalrock och sedan dess har bandet gjort ett antal väl valda spelningar per år.

Med den frustande liveplattan Värmekyrkan Nkpg som släpptes under våren2019 gjorde 23Till ett slags bokslut över det som varit. Nästa kapitel har börjat.

Hyrda Knektar
Stockholmsbaserat rockband med ena foten förankrad i den svenska punktraditionenen och den andra i en smet av gammal soul, rock n roll, oi! och punk. Lite som Gyllene tider på tjack om man måste ha en referens. De är sju pers, har en jävla massa instrument och alla sjunger, så det gör ju sitt.Hyrda Knektar bildades 2011 av Stefan Lundblad och Markel Månson. Förutom medverkan på Turist i tillvaron 3 har Knektarna bidragit med låtar till Hotrod/Mc-filmerna Bastardized 2 & 3, släppt två (snart tre) EP:s och två vinylskivor ("Höstrebell", 2014, "Vi kommer dö men först ska vi leva", 2016).www.facebook.com/23TillOfficiella www.facebook.com/hyrdaknektarBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Hyllning Buzzcocks - Den 20:e Ma

Hyllning Buzzcocks - Den 20:e mars bjuder Bittersweet in till en DJ-kväll där vi hyllar Buzzcocks.

Fri entréLör 19 Sep Kl 22-03 strand, bar brooklyn 20 årEvenemang på Facebook.
Tweet
power pop new wave

Hyllning Buzzcocks

Den 20:e mars bjuder Bittersweet in till en DJ-kväll där vi hyllar Buzzcocks.

Från punk till powerpop, new wave till proto-indie - vad än Buzzcocks gjorde så gjorde man det på sitt helt egna sätt. Och man gjorde det alltid bättre än någon annan - på samma sätt som Boredom är en av de bästa punklåtarna någonsin så är Ever Fallen In Love en av de bästa popsinglarna någonsin. Förutom massvis med Buzzcocks så kommer våra DJs också spela annan klassisk punk och postpunk som The Clash, The Jam, Blondie, The Slits, Talking Heads etc...

Bittersweet är Stockholms nya klubb för punk, postpunk, garage och indie. Drivs av Felix Lindén (Garageland). Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Skott | Freja The Dragon - "lady,

Skott | Freja The Dragon - "Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016.

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 19 Sep Dörrar kl 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)Evenemang på Facebook.
Tweet
indie pop alternative pop

Skott | Freja The Dragon

"Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016.

Slut på väntan: Skott är tillbaka. ”Det var som att den föll från himlen.” Så beskriver hon nysläppta låten Midas, som tillsammans med tidigare släppta Bloodhound är först ut från det efterlängtade albumet som ska ges ut nästa år. Texten till Midas handlar om kungen som förvandlade allt han vidrörde till guld. 22 februari lär Skott göra likadant då hon spelar på Debaser i Stockholm – Biljetterna är släppta!
 

"Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016. Katy Perry å sin sida hyllade låten Wolf. Sedan dess har åtskilliga framgångar följt för popfenomenet från Vikarbyn och numera ger hon ut musiken på egna labeln Dollar Menu. Om den intensiva och romantiska Midas säger hon: "Loopen i låten, tillsammans med de violin-liknande melodierna har en hypnotisk känsla över sig – lite på samma sätt kärlek kan ha på en ibland.” Mer är att vänta från Skott under 2020.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Elton John: Farewell Yellow Brick R

Elton John: Farewell Yellow Brick RoadBesök webbplatsen

Plats: Tele2 Arena
Adress: Arenaslingan 14

Info:
The Boys + Ksm3 -

The Boys + KSM3 -

Köp biljett via Tickster.

275 kr + förköpsavgift. Fre 25 Sep Dörrar 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet

The Boys + KSM3


KSM3

KSM3 är punkbandet som blev till efter att de ledande låtskrivarna från KSMB och Fas3 började samarbeta av en ren slump. Då några kollegor på grund av sjukdom ställt in sin konsert på Close Up-kryssningen 2017 gjorde ett gäng vänner ett helt orepat inhopp som gick så bra att ett nytt band föddes. Koalitionen döptes till KSM3.

Johan Johansson bildade KSMB 1978 och Peter Schölander (gitarr) anslöt något år senare. De var huvudsakliga låtskrivare och musikaliska motorer till 1982 då bandet upplöstes. Efter det har deras samarbete fortsatt i John Lenin och även under Johan Johanssons solokarriär.

Tony Johansson (gitarr) och Johannes Borgström (bas) tillbringade större delen av 2010-talet i det populära livebandet Fas3, vars repertoar till stor del byggde på musik som KSMB spelat under sin aktiva tid.

Robert Eriksson (trummor) gjorde KSM3 komplett. Med sin erfarenhet från Hellacopters, Lars Winnerbäck, Strindbergs mm blev han den pusselbit som gör KSM3 till vad det är:
Ett hårdsvängande band med musiker som verkligen kan spela och egna låtar som i många fall redan betraktas som Svenska klassiker.

Men KSM3 är långt ifrån någon retroföreteelse. 2019 släpptes singeln 'Kärleksbombad Värld', inom kort släpps ännu en singel och snart börjar arbetet med bandets första egna album.

Men roligast är att möta sin publik, så under tiden åker KSM3 ut då och då för konserter och festivaler. God musik och glädje sprids bäst face to face – och vill man kärleksbomba världen är det bäst att passa på under det enda liv man har!

THE BOYS

The Boys, ett av den brittiska punkens pionjärer, som tillsammans med band som Sex Pistols, Clash, Damned m.fl skapade den våg av fantastisk musik som sköljde över oss. Mellan 1976-1981 gav man ut en handfull album och ännu fler singlar med klassiska låtar som ” I don’t care”, First time”, Brickfield nights m.fl.
Med den senaste kritikerrosade plattan "Punk Rock Menopause” i bagaget, visar det legendariska låtskrivarparet Casino Steel och Matt Dangerfield var skåpet ska stå.
Med i nuvarande sättning finns även Martin H-son och Sators skönsjungande frontduo Kent Norberg och Chips Kiesbye. Med de ingredienserna… en given succé.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Redd Kross - ”the Most Importan

Redd Kross - ”The most important band in America”, har Thurston Moore sagt om Redd Kross.

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 26 Sep Dörrar: 18.00
Köpt biljett för konserten 8/4 gäller även till detta datum. strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)Evenemang på Facebook.
Tweet
alternative rock punk

Redd Kross

”The most important band in America”, har Thurston Moore sagt om Redd Kross.

Eller essensen av powerpop, glamrock och punk i ett och samma band. Verksamma i sisådär fyra decennier visar LA-veteranerna inga som helst tecken på stagnation eller leda, alltsammans verifierat av sommarens albumsläpp Beyond The Door vars energiska mix av melodier, harmonier och distinkta riff gör varje Redd Kross-vän varm av igenkänning och tillfredsställelse. 

Bröderna Jeff och Steven McDonald grundade bandet (initialt The Tourists, sedan Red Kross innan en viss välgörenhetsorganisation kom med synpunkter) medan de fortfarande var taniga skolglin (femton respektive elva år gamla) besatta av Kiss och skräpkultur. De kan sägas vara ett arketypiskt kultband – älskade av en trogen skara fans och djupt respekterade av kollegor men med blygsam kommersiell framgång. Ser du dem på scen lär du notera frånvaron av döda punkter samt en strid ström av låtar som borde ha varit hits.https://reddkross.comBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
David Urwitz

David Urwitz

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år David Urwitz har skapat sig en alldeles egen plattform med en trogen och hängiven publik. David har släppt sju skivor och gjort över 600 konserter i Sverige och Norge.

David Urwitz har skapat sig en alldeles egen plattform med en trogen och hängiven publik. David har släppt sju skivor och gjort över 600 konserter i Sverige och Norge. Han har spelat på festivaler, teatrar och konserthus men också på viskaféer och bibliotek. Han har samarbetat och turnerat med bland annat Caroline af Ugglas, Eldkvarn och Peter LeMarc. Urwitz är lika mycket en historieberättare som musiker och skriver och framför sina låtar med ett stråk av vemod och inneboende melankoli, men alltid med hoppet starkt lysande.

Regelbundet brukar David också dyka upp som sidekick till Morgan Larsson i programmet SöndagsMorgan i Sveriges Radio P4.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Flyttas: Tony Macalpine

FLYTTAS: Tony Macalpine

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Denna konsert kommer att flyttas till nytt datum. Det nya datumet är ej satt och biljettköpare kommer att meddelas via email.


Tony MacAlpine till Sverige! Den amerikanska gitarrhjälten Tony MacAlpine kommer i höst till Stockholm och Nalen Klubb för en exklusiv spelning. Biljettsläpp måndag 23 mars 10.00!

Det var 1986 som Tony MacAlpine debuterade med “Edge Of Insanity”. Det albumet och uppföljaren “Maximum Security” från 1987 gjorde MacAlpine till en av de främsta och mest framgångsrika gitarristerna i vågen av shredders under det sena 80-talet. Hans neoklassiska stil har influerat en lång rad av andra gitarrister. Utöver en strid ström av soloalbum har MacAlpine också släppt plattor med band och projekt såsom Project X, M.A.R.S. och CAB.

Konserten arrangeras av Triffid & Danger.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Wild Rivers Nytt Datum 29 April 202

Wild Rivers nytt datum 29 april 2021 - Numera har bandet över 100 miljoner streams i ryggen och i Nordamerika genomför de utsålda spelningar.

Köp biljett via Tickster.

195 kr + förköpsavgift.Tis 29 Sep Dörrar kl 17:00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare) Evenemang på Facebook.
Tweet

Wild Rivers nytt datum 29 april 2021

Numera har bandet över 100 miljoner streams i ryggen och i Nordamerika genomför de utsålda spelningar.

Wild Rivers är ett bevis på att band delar så mycket mer än bara musiken. De går igenom livets upp- och nedgångar som ett kollektiv. Och längs vägen växer bandmedlemmarna både individuellt och som en enhet. Efter att under 2019 ha genomfört mer än 150 konserter har Wild Rivers nu förvandlat sina personliga erfarenheter till vackra hymner vävda av folk, indie, rock, pop och country. Deras EP ”Songs To Break Up To” för Wild Rivers ännu närmare, eftersom den omedelbart även sveper med lyssnaren

”EP:n var mycket personlig för mig, men att skapa den tillsammans med bandet innebar ett stort steg även oss som vänner”, säger Khalid. ”Jag tillbringar 95% av all min tid med bandet. Vi är en familj, så vi går igenom allt tillsammans. EP:n är självbiografisk, men gruppen förstod visionen och blev väldigt känslomässigt engagerade. Den utgår i och för sig från en enskild persons upplevelse, men alla gick in och stöttade den visionen - både innehållsmässigt och musikaliskt.”

Sedan deras självbetitlade debut släpptes 2016 har Wild Rivers konsekvent rört sig mot just den här punkten. 2018 års EP ”Eighty-Eight” hyllades av bland andra Rolling Stone County, PopMatters, Earmilk och No Depression. Numera har bandet över 100 miljoner streams i ryggen och i Nordamerika genomför de utsålda spelningar. Dessutom har de turnerat  tillsammans med The Paper Kites, Donavan Woods och Jake Bugg, för att nämna några.

Wild Rivers Består av Khalid Yassein (sång, gitarr, keyboard), Devan Glover (sång), Andrew Oliver (gitarr, bas) och Julien Laferriere (trummor).Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Nytt Datum: Vasas Flora Och Fauna

NYTT DATUM: Vasas Flora och Fauna + JUNE VIDE

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år KONSERTEN MED VASAS FLORA OCH FAUNA FLYTTAS
Nytt datum tisdag 29 september 2020

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 har Vasas Flora och Fauna tvingats att flytta konserten den 25 april. Nytt datum för konserten är 29 september. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp kontakta Tickster senast den 14 april.

We are sorry to inform you that the concert with Vasas Flora och Fauna is postponed due to the current situation with the coronavirus covid-19. This means that the concert at Nalen April 25th is postponed to the 29th of September. Tickets are still valid for the new date. For refund, contact Tickster before the 14th of April.

Ständigt i rörelse och alltid lika säregna Vasas flora och fauna är tillbaka. I ny skepnad, men med samma sedvanliga klass och känslighet – understrykt av älskvärda singeln “Kajanaland” som släpptes 5 mars. Mattias Björkas, Daniel Ventus och Tina Kärkinen följer sedan upp med nya albumet ”Möte med skogsgardisterna” 17 april.

Hos Vasas flora och fauna går sorg och humor hand i hand, inte sällan i berättelser som kännetecknas av både bitterljuvt vemod och en sällsynt sorts vardagsvärme. 2015 års debutalbum “Släkt med Lotta Svärd” möttes av unisona hyllningar och utsågs till ett av årets bästa när det svenska musikåret sammanfattades. Två år senare kom den synnerligen genomarbetade uppföljaren och Österbotten-skildringen ”Veneziansk afton”, som bara förstärkte bandets position som något av det mest unika du kan uppleva just nu. Västerbottens-Kuriren skrev ”Här mejslas fina melodier fram i en egensinnig men ändå självklar, tidlös och samtidigt nyfiken, pop vars vackra och vemodiga texter letar sig in under huden” och var inte ensamma om ännu en gång kapitulera för Vasas flora och fauna.

SUPPORT:
June Vide
Den 20:e februari släppte June Vide debutalbumet “A sea is a place within (I lose my mind all the time)”. En hyllning till havet och kärleken. Ett sökande efter balansen mellan storm och stiltje. De har tidigare jämförts med både Bon Iver och Beach House men har hittat sitt egna sound någonstans mellan filmiska Twin Peaks-atmosfärer och vocoders. Med stora synthar och slow beats vaggar de oss genom heartbreaks och vemod.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Katie Melua: Live In Concert 2020

Katie Melua: Live In Concert 2020Besök webbplatsen

Plats: Cirkus
Adress: Djurgardsslatten 43

Info:
Arre! Arre! | Sticky Baby | Dj Iida

Arre! Arre! | Sticky Baby | DJ Iida Hellström - 2020 har fått en rivstart för Arre! Arre!

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpFre 2 Okt Kl 20-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet

Arre! Arre! | Sticky Baby | DJ Iida Hellström

2020 har fått en rivstart för Arre! Arre!

Kritikerrosade albumet ”Tell me all about them” som släpptes 2019 belönades med P3 Guld i kategorin ”Årets Rock/Metal” och bandets tacktal väckte uppmärksamhet över hela Sverige. Albumet nominerades även till Manifestpriset och flertalet kategorier i GAFFA-priset. Inte konstigt med tanke på att GAFFA gav albumet toppbetyget fem stjärnor med orden ”Arre! Arre! har en unik personlighet som är svår att sätta fingret på och samtidigt omöjlig att inte tycka om”.

Nu är Malmökvartetten aktuella med ny musik, och efter att tidigare ha delat scen med akter som Refused, Les Big Byrd och Södra Sverige samt spelat på Way Out West och Roskildefestivalen, är det nu dags för bandet att ta en helkväll på Debaser.

Redan köpt biljett gäller även till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra något.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Middag Med Per Persson & Nya Packet

Middag med Per Persson & Nya Packet

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Det har varit en svår tid för livescenen de senaste månaderna, men nu går det inte att sitta still längre. Det är hög tid att boka några spelningar och se till så att de abstinensstinna musikerna får spela av sig.

Biljetterna släpps imorgon fredag 11:00

Per Persson har alltsedan debuten 1989 blivit en vital del av Sveriges musikliv. Med en personligt uttryck tillika välformulerade texter har han blivit en favorit för många, inte minst bland namnkunniga artister som Lars Winnerbäck och Håkan Hellström. Under sommaren 2020 har Persson, restriktioner till trots, lyckats genomföra ett par spelningar , varav det på Kackelstugan på Öland beskrevs med orden ”En makalös låtskatt. En huvudperson i toppform. Några av Sveriges bästa musiker.”

Den här konserten är en middagskonsert vilket innebär att i biljettpriset ingår en enrättermiddag. Vi kommer att servera en Chili med avokadoröra, rostad vitlöksmajonnäs, friterad tortilla och picklad rödlök. Veganskt alternativ finns.

Obs! Ni som vill sitta tillsammans behöver köpa biljetterna till hela sällskapet i ett och samma köp. Då kan vi möblera och placera varje sällskap med korrekt avstånd i enlighet med myndigheternas bestämmelser.

 Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Henge - Henge Kommer Från Rymden

HENGE - Henge kommer från rymden. Och de har kommit hit till jorden för att sprida rave.

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 3 Okt Dörrar kl 18.00 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)
Tweet

HENGE

Henge kommer från rymden. Och de har kommit hit till jorden för att sprida rave.

Med sig har de den generösa gåvan Cosmic Dross, en helt ny musikform som tidigare inte har existerat i vårvärld.

Resan till jorden är del av ett experiment. Efter att världens ledare gömde de koder om attälska och dansa som skickats hit till jorden, hade Henge inte något annat val - de var tvungnaatt själva komma hit och sprida sin Cosmic Dross. Något som bland annat hördes på 2018 årsalbum ”Attention Earth!”.

Det finns inga jordiska ord för att beskriva Henges atmosfäriska sound. Men deras budskap ärdesto enklare att ta till sig: This is your future. Put down the weapons. Unite. And colonisespace.

Grok, Zpor, Nom, Goo har helt enkelt kommit hit för att lära oss att dansa och älska igen.https://www.facebook.com/HENGEmusic https://www.hengemusic.comBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
InstÄllt:bodyfest 2020

INSTÄLLT:BODYFEST 2020

Insläpp: 17:00
Scen: 17:00
18 år Årets upplaga av Bodyfest ställs in men vi ser fram emot nästa år!

BODYFEST 2020
SATURDAY 3 OCTOBER
Bodyfest is the leading Swedish festival within the EBM, body and electro punk scene. The festival will offer you both Swedish and international acts, in an awesome mix of both old favourites and hot newcomers. We promise you tons of sweat and stomping!

ABSOLUTE BODY CONTROL (BE)

Formed in 1980 they immediately achieved an underground cult following where they took their influence from bands such as Suicide, D.A.F, and the UK electronic scene. After releasing a 7 inch, several tapes and many compilation contributions worldwide, the band members went separate ways, with DIRK IVENS and ERIC VAN WONTERGEHEM finding success in other influential acts such as The Klinik, Dive, Blok 57, S/HE, Motor!k, Sonar, Monolith, and Insekt.

22 years after splitting up Absolute Body Control re-formed again and released “Lost & Found”, “Tapes 81-89” and “Wind[Re]Wind”, which contains newly recorded versions of their best tracks. Following these releases, Absolute Body Control returned in 2010 with the albums “Shattered Illusion” and “Mindless Intrusion”, a whole new set of classic tracks, featuring modern sound recording techniques that blend seamlessly with the roots of low-fi electro, an absolute nod to the past. “Forbidden Games”, a selection of compilation tracks released in 2016, beautifully points to the early roots of electronic pop and industrial and the band members have been influencing and inventing genres ever since.

Absolute Body Control will celebrate their 40th anniversary with some rare exclusive live dates, among them of course Bodyfest who will host these giants for the first time.

SPIT MASK (US)

Spit Mask is an industrial project residing in Berlin, Germany consisting of Bryan and Rachel Jackson, both on vocals and electronics. The synth driven pair mix early industrial with modern machines to create a torrent of hate, love, and sex. Their debut full length LP titled You May Feel Some Pressure was released September of 2019 through Aufnahme + Wiedergabe and has ended up on many best of lists around the world. Don’t forget to check out the minialbum “Swallow” from 2016 which also is a fantastic experience. Spit Mask never played live in Sweden and if this will be their Swedish debut is hard to say right now but it will definitely be their Stockholm debut.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Donavon Frankenreiter The Record P

Donavon Frankenreiter The Record Player Tour

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Donavon Frankenreiter har skrivit, spelat in och turnerat med sin musik i över 30 år. Med fler än ett dussin fullängdare och hundratals skrivna låtar har den resande trubaduren blivit ledande inom stilsäkra rytmer och upplyftande melodier. Med allt ifrån surfinspirerade serenader till klassisk bluesinfluerad funk, är Donavon Frankenreiter under ständig utveckling, och det verkar som han just har börjat… Den 6 oktober kommer han tillbaka till Nalen Klubb — biljetterna är släppta!

Efter månader på resande fot återvände Donavon tillbaka till studion för att skapa ny musik. Hans nya samling av handskrivna lappar och lösa blad började ta form framför hans ögon, och det resulterade i fyra nya låtar. ”Them Blues”, ”Boom Boom”, ”Is It You”, och ”Could Be One of Those Days”.

Med kreativiteten flödande bestämde sig Donavon för att hålla farten uppe. I juli 2019 släpptes ett nytt album med titeln ”Bass & Drum Tracks”, bestående av 16 avskalade låtar som ger världen en chans att gå ner i varv, vara kreativa och bli en del av Frankenreiter-festligheterna.

Med lika delar nytänkande som inkludering, har “Bass & Drums Tracks” öppnat nya möjligheter för fans och musikälskare att bli en del av Donavons förunderliga värld på deras egna, unika sätt. Oavsett om du imponerar på saxofon, sjunger en blues eller bara blåser i en pålitlig kazoo, finns det något för alla på den nya skivan. Sjung med! Spela med! Starta ett band!

För att fira den nya uppsättningen av låtar kommer Donavon att ge sig ut på ”The Record Player Tour”. Det blir en turné tillsammans med Donavon och hans ständiga högra hand Matt Grundy, men även med deras trotjänare till skivspelare och självklart det nya albumet.
“We love vinyl records so much and are complete addicts when it comes to vintage players… that’s how this whole idea came to me”, berättar Donavon. “I thought, why can’t we make an album available where people can jam along to it and we can also play to it LIVE too?“

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Nytt Datum: Conny Bloom + Lucer

NYTT DATUM: Conny Bloom + LUCER

Insläpp: 19:00
Scen: 19:45
18 år KONSERTEN MED CONNY BLOOM FLYTTAS
Nytt datum onsdag 7 oktober 2020

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 har Conny Bloom tvingats att flytta konserten den 16 april. Nytt datum för konserten är 7 oktober. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp, kontakta Tickster senast den 14 april.

We are sorry to inform you that Conny Bloom is postponing his concert due to the current situation with the coronavirus covid-19. This means that the concert at Nalen April 16th is postponed to the 7th of October. Tickets are still valid for the new date. For refund, contact Tickster before the 14th of April.

Han har kallats Sveriges enda riktiga rockstjärna och en nationalhjälte på gitarr. Trots att han varit aktiv i flera decennium stannar Conny Bloom aldrig upp, och i mars 2020 släpps Game! Set! Bloom, uppföljaren till den hyllade svenska debuten Fullt upp från 2016.

– Jag tror mer på bergochdalbana än långfärdsskidor.
Conny Bloom säger det med ett skratt. Fast menar ändå allvar, eftersom han syftar på den musikaliska variation som kännetecknar hans båda svenskspråkiga soloalbum.
– Inte minst i dag tycker jag det är viktigt att man vågar ta ut svängarna. Om man inte är AC/DC tror jag inte folk vill ha en platta som låter likadan rakt igenom.

I slutet av 80-talet slog han igenom med bandet Electric Boys, som med sin funkiga hårdrocks-pshychedelia landade gruppen en plats på amerikanska Billboard-listan och succé världen över. Bloom var även gitarrist i stilbildande kultbandet Hanoi Rocks, som nämnts som inspiration för storheter som Mötley Crüe, Guns N’ Roses och The Hellacopters.

SUPPORT:
LUCER
Köpenhamnsbaserade LUCER är tillbaka med sitt andra album ”Ghost Town”, uppföljaren till ”Bring Me Good News” från 2016. Med första albumet gjorde bandet en omfattande 2 års turné i hela Europa och hade även fysisk distribution över hela världen. Med fler än 250 livespelningar i bagaget har nu LUCER en betydande inverkan på den danska och internationella rockscenen.

Kvällen presenteras av Target Records och MTA Production AB Conny Bloom Game Set Bloom!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Fu Manchu

Fu Manchu

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år Ett liveband utan dess like, stonerrockarna Fu Manchu, rör på sig igen. I den mån de någonsin har slutat att göra just det. Kvartetten där sångaren och gitarristen Scott Hill varit den enda konstanten sedan starten för trettio år sedan har hur som helst hintat om att ett nytt album är under uppsegling – i så fall talar vi det trettonde i ordningen. Och: de kommer till Sverige och Nalen den 7 oktober. Biljetter släpps fredag 21 februari 11.00!

Utifrån ett grundrecept bestående av tunga monsterriff, elakartade groove och väl valda element från såväl psykedelisk syrarock som punk och blues får Fu Manchu sägas vara ett av fundamenten inom den så kallade Palm Desert-scenen där den solbakade och fuzzeffektdränkta ökenrocken fann sin fulländade form. Första albumet “No One Rides for Free” släpptes 1994 och det senaste betitlat “Clone of the Universe”, allmänt hyllat och med gästspel från Rush-gitarristen Alex Lifeson, såg dagens ljus 2018.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
InstÄllt: Erja Lyytinen

INSTÄLLT: Erja Lyytinen

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Finlands bluesdrottning – Erja Lyytinen har under de senaste 20-åren uppnått mer inom den finska blues-scenen än någon annan! Erja är internationellt erkänd och högt rankad gitarrist och har uppträtt tillsammans med flera av världskända gitarrlegender som t.ex. Sonny Landreth, Jennifer Batten, Joe Bonamassa och spelat som support åt bl.a. Tom Jones, Robert Plant och Carlos Santana. Torsdag den 8 oktober spelar hon i Nalen Klubb — biljetter släppta!

Bokförlaget Docendo kom hösten 2019 ut med självbiografin ”Blueskuningatar” (Bluesdrottningen) om Erjas fantastiska karriär. Boken berättar målinriktat om Erjas väg mot bluesmusikens världstopp. Under det senaste året har Erja spelat tillsammans med Blues Brothers stjärnan Dan Aykroyd på Toronto Jazz Festival, gett ut det kritikerrosade nya albumet ”Another World” och spelat som support för Tom Jones på hans Finlandturné.

Den sammanhållande länken i Erja Lyytinens musik är en kombination av den moderna och den gamla bluesen med progressiva inslag. Detta har gett henne en växande och stabil åhörarskara så väl hemma i Finland som internationellt. Detta bekräftas av de uppmärksammade nomineringar Erja kammat hem som t.ex. European Blues Awards ”Bästa gitarristen 2017” och placeringen som 14:e bästa bluesgitarristen i världen enligt Guitar World Magazine (2019).

“She is the future” – Carlos Santana
”Fiery trademark slide work.” – Guitarist
#14 Ranking on“30 Best Blues Guitarists in The World Today” – Guitar World

Erja Lyytinen Band är:

Erja Lyytinen – gitarr & sång
Tatu Back – bas
Iiro Laitinen – trummor
Miika Aukio – klaviaturer

Olli Huttunen – ljudtekniker

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
The Fleshtones - Gör Dig Redo F

The Fleshtones - Gör dig redo för det galnaste, knäppaste och coolaste bandet någonsin!

Köp biljett via Tickster.

220 kr + förköpsavgift.Fre 9 Okt Kl 18
Köpt biljett för konserten 16/5 gäller även till detta datum. strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
classic garage rock

The Fleshtones

Gör dig redo för det galnaste, knäppaste och coolaste bandet någonsin!

The Fleshtones är ett av de mest aktiva garage-rockbanden från New York som har sina musikaliska rötter i rock'n'roll från 1950- och 1960-talet. De kallar själva sin musik för superrock och efter 41 år på scenen kallas de för kungarna i garagerocken med all rätt.

Bandet grundades 1976 i New York-distriktet Queens, av sångaren och keyboardisten Peter Zaremba, gitarristen Keith Streng, bassisten Jan Marek Pakulski och trummisen Bill Milhizer. Med låten "American Beat" slog de igenom och de fick ett skivkontrakt hos labeln I.R.S. Records. Deras första EP "Up-Front" släpptes 1980 och två år senare kom debutalbum "Roman Gods".
Ytterligare tre album släpptes under I.R.S., varav "Hexbreaker" som anses vara deras bästa.

I början av karriären bytte de basister flera gånger och adderade en saxofonist till line-upen. Förutom detta har The Fleshtones varit oförändrat sedan 1990 och idag består kvartetten av Zaremba, Streng, Milhizer och bassisten Ken Fox.

Inför deras 40-årsjubileum, 2016, släpptes albumet "The Band Drinks For Free". Albumet är ett bevis på att kunna överleva med en bra attityd mot stora odds. Om det skulle finnas ett tema för skivan så skulle det handla om den bittersöta överraskningen som kallas för Tiden. Hur dagar och decennier hamnar i glömska.
Idag arbetar de för närvarande med album nummer 23 och senare drar de ut på turné, så gör dig redo för det galnaste, knäppaste och coolaste bandet någonsin!https://www.facebook.com/fleshtonesofficialBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Hyllningskväll: Ramones I Dj Bitte

Hyllningskväll: Ramones I DJ Bittersweet - Hey ho, let's go!

Fri entréFre 9 Okt Öppnar kl 18
DJs Kl 22-03 strand, bar brooklyn 20 år
Tweet
rock punk

Hyllningskväll: Ramones I DJ Bittersweet

Hey ho, let's go!

Den 9 oktober bjuder Klubb Bittersweet in till en kväll där vi hyllar Ramones. Med klassiker som "Blitzkrieg Bop", "Sheena Is A Punkrocker" och "I Wanna Be Sedated" lade Ramones grunden för sjuttiotalets punkvåg och influerade oräkneliga band att plocka upp gitarrerna och börja spela. Ramones minimalistiska rock'n'roll bevisade att en perfekt låt inte kräver mer än tre ackord och en refräng att skrika med i.

Förutom massvis Ramones så kommer våra Djs också spela annan klassisk punk som Iggy Pop, The Clash, New York Dolls, Dead Boys etc... 

Bittersweet
Bittersweet är Stockholms nya klubb för punk, postpunk, garage och indie. Drivs av Felix Lindén (Garageland). Denna kväll står också Elin Strömberg (Klubb Common People) i DJ-båset. Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Middag Med Engmans Kapell

Middag med Engmans Kapell

Insläpp: 18:00
Scen: 19:00
18 år Det har varit en svår tid för livescenen de senaste månaderna, men nu går det inte att sitta still längre. Det är hög tid att boka några spelningar och se till så att de abstinensstinna musikerna får spela av sig.

Biljetterna släpps imorgon fredag 11:00

Konsertkvällen bjuder på hälsingefavoriterna Engmans Kapell. 2020 skulle bli året då de turnerade sig genom ett firade av ”Pensionat Liljevahls”, ett album som fyller 20 år. Firandet blev inte riktigt som det var tänkt, men i sista sekund spikades en turné, som stannar förbi Nalen lördag 10 oktober.

Den här konserten är en middagskonsert vilket innebär att i biljettpriset ingår en enrättermiddag. Vi kommer att servera en Chili med avokadoröra, rostad vitlöksmajonnäs, friterad tortilla och picklad rödlök. Veganskt alternativ finns.

Obs! Ni som vill sitta tillsammans behöver köpa biljetterna till hela sällskapet i ett och samma köp. Då kan vi möblera och placera varje sällskap med korrekt avstånd i enlighet med myndigheternas bestämmelser.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
American Aquarium

American Aquarium

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Trots, eller kanske tack vare, 20 hårda år i turnébussen är American Aquarium och frontmannen BJ Barham fortfarande här och bättre än någonsin. Den 13 oktober är det dags för ett kärt återseende med den svenska publiken då American Aquarium kommer till Nalen Klubb. Biljetter släppta!

American Aquarium är bandet som är nästan omöjligt att inte älska. Vi vet inget band som så enträget byggt sin fanbase genom att bara spela och turnera på och samtidigt se till att vara under ständig utveckling. För alla oss som inte kan motstå band och artister som Drive-By Truckers, Chris Knight eller Turnpike Troubadours är American Aquarium mitt i prick. BJ Barham har hittat sitt sätt att förvalta arvet efter uppenbara förebilder som Woody Guthrie och Bruce Springsteen. Det är musik ofta för och om den hårt arbetande människan och bandet har utvecklat sina helt egna melodier runt det. Man hör direkt att man lyssnar på American Aquarium samtidigt som så mycket annat man gillar flimrar förbi.

Live har bandets sanslösa turnerande skapat ett monster. Det är en närmast helig upplevelse att få uppleva ett band som spelat långt över 1000 konserter på de mest skilda ställen och för all typ av publik.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Nytt Datum: Algiers + Aux Animaux

Nytt Datum: Algiers + Aux Animaux

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år KONSERTEN MED ALGIERS FLYTTAS
Nytt datum torsdag 15 oktober 2020
OBS: nya tider. Dörrar 19.00 Konsert 20.00

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 tvingas Algiers att skjuta fram deras turné, vilket inkluderar konserten på Nalen i Stockholm den 24 april. Nytt datum för konserten blir den 15 oktober. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp, kontakta Tickster senast den 22 april.

We are sorry to inform you that the concert with Algiers the 24th of April is postponed due to current circumstances with the coronavirus covid-19. New date for the concert is the 15th of October. PLEASE NOTE New schedule: Doors 19.00, Concert 20.00 Tickets are still valid for the new date. For refund, contact Tickster before the 22nd of April.

Postpunk, gospel och afrofunk. Den 24 april kommer det mångfacetterade och helt unika bandet Algiers tillbaka till Sverige för en spelning i Nalen Klubb, biljetterna är släppta!

Algiers grundades 2009 i Atlanta, Georgia när gitarristen Lee Tesche och basisten Ryan Mahan, båda välbekanta ansikten i stadens undergroundscener inom rock och noise, träffade vokalisten och gitarristen Franklin James Fisher vars musikaliska rötter fanns i gospel, soul och funk.

Där och då föddes bandet som skulle komma att bli kända för sina politiska texter, dånande ljudbilder och stark experimentlusta, och det dröjde inte länge innan världen fick upp ögonen för Algiers. Det började med singeln ”Blood” som efter rekordsnabb succé följdes upp av första och självbetitlade fullängdaren och sedan det kritikerrosade albumet ”The Underside of Power”.

Algiers fortsätter att leverera musik och texter som dryper av politisk depression, postpunk och mörker, men med hoppfulla inslag från gospel. Inte minst hörs detta i alldeles nysläppta singeln ”Dispossession”, som vittnar om fortsatta framgångar för Algiers. Det är minst sagt en mäktig upplevelse att uppleva Algiers live — och nu ges chansen igen fredag den 24 april.

SUPPORT:
Aux Animaux

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Steve Hackett

Steve Hackett

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år Den brittiska gitarrlegenden Steve Hackett kommer till Sverige! Tillsammans med sina fantastiska medmusiker kommer Hackett att bjuda på material från såväl sin framgångsrika solokarriär, som från Genesis klassiska livealbum ”Seconds Out”. Biljetter släpps torsdag 16 januari 10.00!

Med Genesis skapade Steve Hackett fantastiska musikaliska ögonblick, från finstämda akustiska ögonblick på “Horizons” och “Blood on the Rooftops” till dramatiska gitarrsolon på “Firth of Fifth” och “Fountain of Salmacis”. Det klassiska livealbumet ”Seconds Out” var det sista albumet där Steve Hackett var en del av Genesis och spelades in 1977 på Palais de Sport i Paris. Utöver Genesis är Hackett även omtalad för det kritikerrosade albumet “Selling England By The Pound” (som även råkar vara ett av John Lennons favoritalbum) som han producerade tillsammans med bandet.

Hackett har under sin solokarriär utvecklat ett exceptionellt omfång och har flyttat musikaliska gränser genom att använda ljud och instrument från jordens alla hörn. Sedan 2013 har Steve Hackett med albumet “Genesis Revisited”, skapat oförglömliga musikaliska ögonblick live. Framträdandena har omfattat både Genesis-åren och deras klassiska line-up med Gabriel, Collins, Banks och Rutherford, samt solomaterial sedan debuten med “Spectral Mornings” från 1979. Under 2019 har Steve Hackett spelat för utsålda hus och fått fantastiska liverecensioner.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Moto Boy | Djs Klubb Socker -

Moto Boy | DJs Klubb Socker -

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpLör 17 Okt KL 20-03 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet
indie pop indie rock alternative rock

Moto Boy | DJs Klubb Socker


Moto Boy (Oskar Humlebo) har släppt musik sedan 2006, och 2019 var året då vi för första gången fick höra honom på svenska.

Med ständiga lovord från pressen och med sin starka följarskara har han haft flera “karriärer i karriären” och låtit olika influenser ta plats på skivorna.www.facebook.com/motoboymusicBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Mänskligheten Stockholm

Mänskligheten StockholmBesök webbplatsen

Plats: Cirkus
Adress: 43-45 Djurgårdsslätten

Info:
Mänskligheten Stockholm

Mänskligheten Stockholm

Mänskligheten has become more and more established over the past years and now you have the chance to get your tickets and experience such an amazing Mänskligheten concert live! Don't miss out on Mänskligheten at Cirkus and buy your Mänskligheten Stockholm tickets here and now at StubHub, you won't regret it!Besök webbplatsen

Plats: Cirkus
Adress: Djurgardsslatten 43

Info:
Pink Turns Blue

Pink Turns Blue

Insläpp: 21:00
Scen: 22:00
18 år Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Vi bjuder även på en och annan legendar...

Tre år senare återvänder legendariska Pink Turns Blue till Klubb DÖD!

▲ PINK TURNS BLUE – Pink Turns Blue är ett tysk postpunk-band som grundades i Köln 1985 och som sedan slutet av 80-talet varit ett av de mest populära banden inom den mörka dark wave-scenen. Deras första studioalbum, “If Two Worlds Kiss”, var startskottet för detta tongivande och inflytelserika. Efter flertalet hits så som “Michelle”, “Walking on Both Sides”, Your Master is Calling”, “The First”, “I Coldly Stare Out”, “Touch the Skies”, “Catholic Sunday”, “Missing You”, “If Two Worlds Kiss”, “Moon” och “Seven Years”, splittrades bandet för att år 2003 återförenas.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Astrid S

Astrid SBesök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
R.a. The Rugged Man "all My Heroes

R.A. THE RUGGED MAN "All My Heroes Are Dead" album tour with: A-F-R-O - Support: Manus Bell & DJ KCL (Nørrebro)

Köp biljett via Tickster.

275 Kr + förköpLör 24 Okt Öppnar Kl 18.00 strand, bar brooklyn 20 år (18 år förköp)
Tweet
hardcore hip hop hip hop

R.A. THE RUGGED MAN "All My Heroes Are Dead" album tour with: A-F-R-O

Support: Manus Bell & DJ KCL (Nørrebro)

R.A. The Rugged Man är en av de mest fascinerande figurerna i hiphop-historien. Hans karriär sträcker sig över decennier och trotsar alla enkla berättelser. The Rugged Man har varit en framåtgående stjärna, förvisad, en underjordisk kulthjälte, en oberoende framgångshistoria och en inflytelserik konstnär. Han kan utplåna en rappare med våldsamma rhymes, skapa hjärtliga personliga låtar som fans kan relatera till, kränka känsliga lyssnare med chockerande vulgäritet, utmana korrupta politiker och företag, måla upp bilder med fängslande berättelser som bevisar att hans lyriska färdigheter. 

Han har också arbetat med ett häpnadsväckande artister som The Notorious B.I.G., Wu-Tang, Tech N9ne, Rakim, Mobb Deep, Talib Kweli, Kool G Rap, Public Enemy, Brother Ali. Och medan andra kämpar för att få fotfäste i det ständigt föränderliga rap-landskapet har The Rugged Man blivit mer relevant med tiden, med varje nytt album är han mer övertygande.

R.A. The Rugged Man är aktuell med nya skivan "All My Heroes Are Dead":

 “So many of the greats are gone, and the legends who made it out alive are left for dead, like a Golden Era wasteland,” R.A. says.  “Society left our heroes and their culture for dead.  We have to dig that out of its grave and slap them in the face with what we know as greatness, and bring it back with an angry vengeance.”  While Legends Never Die was dedicated to the memory of his father, All My Heroes Are Dead is R.A.’s first album since becoming a father of two himself.  “When you have children, that’s a whole other level of joy and pain and emotion,” he describes.  “It opens whole entire universes with the pen. And when I’m gone my children will own my catalog, so I can’t deliver anything but the best work for them.”  The music covers a full spectrum of emotions, and transcends hip-hop cliches.  “I didn’t want to make a whole album of just destroying rappers and rapping better than everyone.  That’s easy to me,” the Rugged Man explains.  “There’s a lot of different moods and places my albums take you, and there’s way more storytelling on this album.  I love to bring listeners into different worlds with vivid depictions.”  Set for release in Spring 2020, All My Heroes Are Deadis a powerful statement from an unforgettable artist.  “My legacy is on these records,” R.A. says.  “I’ll be remembered for the work I lay down, and I’m very proud of this one.”Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Nytt Datum: Leif Vollebekk

Nytt Datum: Leif Vollebekk

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Leif Vollebekk har valt att skjuta fram sin kommande Europaturné, vilket inkluderar konserten på Nalen i Stockholm den 6 april. Konserten kommer därför flyttas fram till 24 oktober. Vi följer utvecklingen noggrant och Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. Vid återköp, kontakta Tickster senast 3 april.

We are sorry to inform you that Leif Vollebekk is cancelling his tour due to current restrictions. This means that the concert at Nalen April 6th is postponed to the 24th of October. Tickets are still valid for the new date. For refund, contact Tickster before 3rd of April.

Leif Vollebekk är en av de där tidlösa musikaliska begåvningar som känns som en särskilt hemlighet trots att ryktet om begåvningen för längesedan spridits bland kritiker, musiker, fans och musikälskare. Den 24 oktober kommer han till Nalen Klubb, biljetterna är släppta!

En ung folkindie- singer/songwriter från Montreal som efter ett par kritikerhyllade album, ett flertal turnéer där han delat scen med artister som Suzanne Vega, Angus & Julia Stone, Daniel Lanois och Basia Bulat och spelat på festivaler som SXSW, End of the Road och Newport Folk Festival kände han att han behövde hitta sin egen röst.

2017 släpptes albumet ”Twin Solitude”, en platta som gör upp med tidigare erfarenheter och som handlar om att finna sig själv, något som Vollbekk lyckas med på ett oerhört imponerande och självklart vis och framstår som en av folkindiescenens största talanger i processen. “I used to think, ‘This will be kinda like a Neil Young song,’ ‘This will be kinda like a Bob Dylan song,’” säger Vollebekk. “I kinda ran out of people to imitate. And then there was just me”. ”Twin Solitude” släpptes via lilla kanadensiska kvalitetsindielabeln Secret City Records som även släpper originella begåvningar som Basia Bulat, Patrick Watson, The Barr Brothers och Owen Pallett.

Om “Twin Solitude” handlar om att finna sig själv och självreflektion, är senaste albumet “New Ways” en hyllning till känslorna där emellan. ”New Ways” behandlar förändringar, att beröra och att själv bli berörd. Räkna med en känsloladdad konsert när Leif Vollebekk besöker Nalen Klubb den 24 oktober.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
InstÄllt: Nahko

INSTÄLLT: Nahko

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Konserten med NAHKO är inställd på grund av rådande situation med coronaviruset covid-19. Tyvärr kommer inget nytt datum att annonseras för konserten. Köpta biljetter kommer att återlösas automatiskt till det kort eller Swish-kopplade konto som användes vid köptillfället.

We are sorry to announce that the concert with NAHKO  is cancelled due to the current circumstances with the coronavirus covid-19. Tickets will be refunded automatically to the card or account that was used for the purchase.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Nytt Datum: Good Harvest

NYTT DATUM: Good Harvest

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år KONSERTEN MED GOOD HARVEST FLYTTAS
Nytt datum torsdag 29 oktober 2020
På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 har vi tillsammans med Good Harvest valt att flytta konserten till den 29 oktober.
Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp kontakta Tickster senast den 27 maj.

We are sorry to inform you that Good Harvest are postponing their concert due to the current situation with the coronavirus covid-19. This means that the concert at Nalen July 9th is postponed to the 29th of October. Tickets are still valid for the new date. For refund, contact Tickster before the 27th of May.

Good Harvest är musikalisk eufori för musikälskare. Intressant, lekfullt oväntat och enormt vackert är ord som ger en bild av Hanna Enlöf och Ylva Erikssons samspel. I början av 2020 kan vi vänta oss ny musik från duon, och i lite senare även en konsert i Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Hanna och Ylva träffades redan som 15-åringar i hemstaden Falun när de började spela i samma band. De hittade snabbt varandra genom den gemensamma kärleken till idoler som Simon & Garfunkel, Nick Drake, Joni Mitchell och Gillian Welch — och när bandet senare upplöstes bestämde sig Hanna och Ylva för att starta en egen duo, och gick snabbt från att göra covers på deras egen favoritmusik till att skriva eget material.

Good Harvest byggde upp ett gott rykte genom att spela live och släppte sen deras debut-EP ”Bottom Dollar” 2014 som fick strålande kritik. Under hösten 2016 släppte de även sin tolkning av Joni Mitchells “Woodstock” i en livevideo som snabbt blev en internationell viral succé med flera miljoner visningar på Facebook. Efter det har karriären kantats av succéer. Deras hyllade debutalbum “In A Life And Place Like This” släpptes våren 2017 och följdes av turnéer tillsammans med bland andra Per Gessle och Kris Kristofferson. Nu väntar snart ny musik, som beräknas släppas tidigt år 2020.

Vad de menar med att kalla sig musikaliska tvillingar blir klart när man hör deras röster som sammansvetsat leker fram med ett gitarrspel som rymmer klangen av en hel symfoniorkester. Good Harvest har något speciellt tillsammans, något som också blivit en självklar del av den svenska musikscenen.

SUPPORT:
Broder Henrik Rapp
Nyligen nominerad i två kategorier till GAFFA-priset (årets pop/rock och årets nykomling) vittnar om att Broder Henrik Rapp är en artist att räkna med framöver. . Albumet “Idioter lär oss och vi lär varann” släpptes i höstas och har hyllats av kritiker bland annat för sin höga verkshöjd och nyskapande tematik. Albumet producerades av Ola Gustafsson (Lars Winnerbäck, Melissa Horn) och i samverkan med Andreas Dahlbäck (Ulf Lundell, Anna Ternheim) och gästas av Peter Morén (Peter, Bjorn and John) och skådespelaren Reine Brynolfsson.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
The Barbwires 25 år + Los Plantron

The Barbwires 25 år + Los Plantronics (N) 25 år -

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 30 Okt Dörrar 18.30 strand, bar brooklyn 20 år (18 år med förköpsbiljett)Evenemang på Facebook.
Tweet
surf music mariachi

The Barbwires 25 år + Los Plantronics (N) 25 år


THE BARBWIRES

In 2020 it's been 25 years since The Barbwires got together for the first time. In the beginning as part of a Bachelor Thesis on Surf Music for The Royal College of Music in Stockholm. Kalle Fornia came up with the name (Slang for swedish instrumental music in the 1960´s) Mike wrote some songs, and J.R beat the hell out of the old Slingerland drums.

An album was recorded together with Thereminator, Pat Flash and Bubba Andy. The waves in Stockholm were too poor so most tours, shows, festivals and record releases were outside Sweden.
But now we are back. Come celebrate 25 years of cold water surf ridning with our brothers and sisters in Los Plantronics, who also Celebrate 25 years of mariachi death surf!


LOS PLANTRONICS featuring Las Cariocas

Los Plantronics 4 piece debut gig, or The Plantronics as the band was called back then, was in 1995 at bar Tut Ankh Amon together with the more famous Gluecifer. It was an evening to support legendary record store Wild Mind. 

25 years later Los Plantronics is still here, but as a 11 person operation in mariachi-suits, Lucha Libre masks and with exotic flamenco dancers. The sound is a surf-fuzz-three guitarists-inferno, add a swirling Hammond-organ and layers of cantina horns on top. Los Plantronics are always moving-always bending their mariachi death surf twang. Their last opus “Surfing Times” on Jansen Records was released with splendid reviews in Q-magazine, World-music magazine Songlines, Uncut magazine 7/10, Vive le Rock 8/10, Guitarist Magazine gave it 8/10 and said ”for fans of Dick Dale, Los Lobos and Flat Duo Jets”. In 2017 the Los Plantronics photo-book  “Mariachi: Hecho en Noruega” saw the light of the day as well as a 2LP Best Of album called the “Worst Is Yet To Come”.


The big 5-0 The Barbwires (S) ️ Los Plantronics (N)
April 24th Debaser (Bar Brooklyn) Stockholm, Sweden
April 25th Youngs, Oslo, Norway.https://www.facebook.com/TheBarbwires https://www.facebook.com/losplantronicsBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Crossroads - Symphonic Rock In Conc

CROSSROADS - Symphonic Rock In ConcertBesök webbplatsen

Plats: Stockholm Globe Arenas
Adress: Globentorget 2

Info:
Nytt Datum: Andy Shauf + Molly Sar

NYTT DATUM: Andy Shauf + Molly Sarlé

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Tyvärr har Andy Shauf tvingats ändra sitt turnéschema på grund av de rådande omständigheterna med coronaviruset covid-19. Detta innebär att konserten på Nalen som var planerad till onsdag 1 april flyttas till söndag den 1 november 2020. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. Om du inte kan gå det nya datumet har du möjlighet att återlösa din biljett. Kontakta Tickster för hjälp senast onsdag den 1 april.

Andy Shauf has chosen to postpone his tour due to current circumstances with the corona virus covid-19. The new date for the concert is Sunday the 1st of November. Previously bought tickets are still vaild for the new date. If you cannot attend on the new date, contact Tickster or place of purchase for help with a refund before Wednesday April 1st.

Andy Shauf är det Saskatchewan-sprungna melodisnillet vars graciöst arrangerade popmusik ekar av The Beatles, Harry Nilsson och Randy Newman. Vi talar sofistikerad softpop från en megatalang och multiinstrumentalist som trots starka sextiotalsinslag lyckas gå hem även i streaming-eran. Låten The Magician från senaste albumet, 2016 års ambitiösa och Jeff Tweedy-hyllade The Party, har inte mindre än sexton miljoner Spotify-spelningar. Ingen självklarhet för den här typen av musik. I slutet av januari släpps nya skivan The Neon Skyline, precis som föregångaren en sorts konceptplatta – den här gången baserad på händelser och gestalter från den lokala favoritbaren. Det kan bli stämningsfullt 1 november då han uppträder på Nalen Klubb i Stockholm – biljetterna är släppta!

Den lågmälde kanadensaren växte upp i en musikalisk familj som gärna sjöng i kyrkan tillsammans. I tonåren vek Shauf in på ett annat musikaliskt spår när han fick en Elliott Smith-skiva och använde den som utgångspunkt för närstudier av sjuttiotalets singer-songwriterperiod. Det är vi tacksamma för. Få andra artister för arvet från den traditionen in i samtiden med samma sensibla spröt som Andy Shauf.

SUPPORT:
Molly Sarlé

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Postmodern Jukebox: Welcome To The

Postmodern Jukebox: Welcome To The Twenties 2.0Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Stimming

StimmingBesök webbplatsen

Plats: Slakthuset
Adress: 6 Slakthusgatan

Info:
Nytt Datum: Svenska Akademien

NYTT DATUM: Svenska Akademien

Insläpp: 20:00
Scen: 21:30
18 år På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 tvingas Svenska Akademien skjuta fram sin kommande turné, vilket inkluderar konserten på Nalen som skulle ägt rum den 15 april. Konserten flyttas fram till den 12 november. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet.

Due to current circumstances with the coronavirus covid-19, Svenska Akademien is forced to postpone the tour including the concert at Nalen the 15th of April. The new date for the concert is Thursday 12th of December. Tickets are still valid for the new date.

I år firar Svenska Akademien 20 år som liveband. Det legendariska hiphopreggaebandet firar detta genom att ge sig ut på vägarna och spela på några av sina absoluta favoritscener. Men håll även ögon och öron öppna efter nytt material från kanske Sveriges mest spelglada band.

Hiphopreggaegruppen Svenska Akademien bildades 1999 och debuterade med EPn ”Snapphaneklanen” 2001, och har sedan dess släppt fyra fullängdsalbum; ”_Med anledning av” (2002), ”Tändstickor för mörkrädda” (2004), ”Resa sig opp” (2005), Gör Det Ändå (2007). 2006 släpptes även samlingen “Upphovsmännen Till Den Skånska Raggan”. Utöver detta har gruppen släppt några singlar och medverkat på diverse samlingsskivor. Svenska Akademien har varit nominerade till P3 Guldmicken och alltid vart kända för sina hejdlösa konserter.

– När den andra Svenska Akademien luktar unken elitism vill vi sprida sköna vibbar istället, puss- och kramstämning liksom. I deppiga och destruktiva tider känner vi att vi behövs mer än någonsin, säger bandets sångare Sture Allén Den Yngre.

– Vi inleder detta händelserika år med att i april bege oss ut på vägarna och börjar med en unik liten spelning med fåtal biljetter på Nalen Klubb i Stockholm. Sen fortsätter vi till Mejeriet i Lund och Arbis i Norrköping. Vi snackar klassiska ställen med bra scener och bra ljud. Vi längtar efter att få skapa fina kvällar tillsammans med vår fantastiska publik, fortsätter han.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Supersuckers - Du Har Hört Vårt

Supersuckers - Du har hört vårt namn, du har sett våra skivor, våra t-shirts och våra klistermärken.

Köp biljett via Tickster.

220 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 14 Nov Dörrar kl 18.00 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
punk rock n roll garage rock

Supersuckers

Du har hört vårt namn, du har sett våra skivor, våra t-shirts och våra klistermärken.

"Vi är förmodligen favoritbandet till någon du känner men ändå är vi ett mysterium för dig. Tja, min vän, det är okej, du är på rätt plats för att lära känna världens största rock-n-roll-band, The Supersuckers.

Och nästa gång du ser namnet "Supersuckers", vare sig det är i skivbutiken, online någonstans eller på din lokala rockklubb, så bör du veta att det är ärliga, ass-kicking och hårt arbetande individer bakom bandet som försöker göra ditt liv lite bättre genom att använda sig av "de onda krafterna av Rock-n-Roll" (och en snutt av country, såklart). Det finns inget bättre än att ha dig där med oss men kom bara ihåg att bära rena underkläder, "för att vi ska rocka byxorna av dig!"

– Eddie Spaghetti, Supersuckerssupersuckers.comBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Nytt Datum: Anne Marie Hurst’s Sk

NYTT DATUM: Anne Marie Hurst’s Skeletal Family/Ghost Dance (UK)

Insläpp: 21:00
Scen: 22:00
18 år KONSERTEN MED Anne Marie Hurst's Skeletal Family/Ghost Dance (UK) FLYTTAS
Nytt datum lördag 14 november 2020

På grund av rådande situation med coronaviruset covid-19 flyttas konserten med Anne Marie Hurst's Skeletal Family/Ghost Dance till lördag den 14 november 2020. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp, kontakta Tickster senast den 13 juli.

Due to current circumstances with covid-19 the concert with Anne Marie Hurst’s Skeletal Family/Ghost Dance (UK) is moved to the 14th of November. Previously bought tickets are still vaild for the new date. If you cannot attend on the new date, contact Tickster or place of purchase for help with a refund before the 13th of July.

Klubb DÖD är Stockholms förnämsta klubb för dig som uppskattar mörk musik med underground- och DIY-anda. Klubb DÖD ger er de senaste och mest briljanta akterna inom scenen. Vi bjuder även på en och annan legendar…

Anne Marie Hurst’s Skeletal Family/Ghost Dance (UK)) – Anne Marie Hurst var från början sångerska i gruppen Elements fram till år 1982. I december 1982 bildades istället gothbandet Skeletal Family. Namnet är hämtat från låten “Chant of the Ever Circling Skeletal Family” (David Bowie, “Diamond Dogs”, släppt 1974). Under 1983, efter deras första singel “Trees”, blev bandet signade till indiebolaget Red Rhino Records. Skeletal Familys första album “Burning Oil”, inspelat på fyra dagar, släpptes av Red Rhino i augusti 1984. Bandet började turnera med The Sisters of Mercy och under 1985 släppte Skeletal Family albumet “Futile Combat” med den klassiska singeln “Promised Land”. I slutet av 1985 lämnade Anne Marie Hurst Skeletal Family och grundade Ghost Dance tillsammans med Gary Marx (tidigare The Sisters of Mercy). Låtar som “The Grip of Love” och “When I Call” är musikaliska guldkorn från en tidlös era.

Bandet kommer denna kväll att framföra låtar från både Skeletal Family och Ghost Dance. Enjoy!

Denna konsert är stående.
OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Dadi Freyr

Dadi Freyr

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Att det inte blev någon Eurovision-final var förstås en motgång, särskilt som de var allmänt favorittippade, men för Daði Freyr och hans band Gagnamagnið hade ett betydande mått av framgång redan uppnåtts. En ny chans att uppleva dem kommer här, för den 18 november kommer de på besök till Nalen Klubb. Biljetter släppta!

Det isländska bidraget, syntfunkigt medryckande “Think About Things”, och dess video gick och blev en viral succé, inklusive hype från ingen mindre än Russell Crowe, även utan en uppvisning i Rotterdam.

När låten ifråga framfördes hemma på Island hette den Gagnamagnið, alltså samma som bandet, och handlade om hur konstellationen ifråga hade anlänt från framtiden för att rädda mänskligheten. Huruvida Daði Freyr och kompani kan ro den uppgiften i land är möjligen lite tidigt att spekulera i men de lär vara ruskigt underhållande på scen så ingenting ska uteslutas.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Fuzz Festival #2 (dag 1) - Vår F

Fuzz Festival #2 (Dag 1) - Vår favoritfestival är tillbaka, nu dubbelt så lång!

Köp biljett via Tickster.

695 kr + förköpsavgift. Biljetten gäller för båda dagarna. Finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 20 Nov Dörrar kl 17.30 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
hard rock psychedelic rock sludge metal

Fuzz Festival #2 (Dag 1)

Vår favoritfestival är tillbaka, nu dubbelt så lång!

Truckfighters presenterar:
Fuzz Festival #2
Fredag den 20:e och Lördagen den 21:a November 2020  Debaser Strand & Bar Brooklyn

Vi är mycket stolta och glada att för andra året i rad kunna presentera en för Sverige unik minifestival. Efter en succéartad första upplaga 2019 utökas festivalen till två 'fuzz' fyllda dagar.
Efter åratal av turnérande, och efter år av spelningar världen över, tar killarna i Truckfighters, skivbolagsbossarna bakom Fuzzorama Records, hem deras absoluta favoritkoncept till stan igen: En fuzz/stonerrock-festival i klubbmiljö.

Musikstilen fuzz/stonerrock, kan beskrivas som tung svängig rock/metal. Det är en subgenre som har växt något enormt över världen de senaste åren. Sverige är inget undantag, även om banden ofta inte får så mycket press.

Sveriges första renodlade klubbfestival i genren ska givetvis husera i lokalen som mer än något annat förknippas med livemusik i Stockholm: Debaser Strand, med tillhörande Bar Brooklyn! 

Detta andra år blir Fuzz Festival en fullspäckad tvådagarsfestival med livemusik hela kvällarna ändra fram till midnatt, och efterfest DJ till 03:00.

Festivalen kommer uteslutande att boka band som spelar tung rock, det som brukar kallas fuzz eller stoner eller helt enkelt “70-talsbaserad hårdrock”.

Truckfighters gör givetvis en egen spelning under kvällen, och har handplockat övriga band. Vi lovar att alla band är bra! :)

LINEUP (ca 10 akter tillkommer)
Truckfighters 
Lowrider
Asteroid
Firestone
Swan Valley Heights (Tyskland)
Eldenwww.truckfighters.com/festivalBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Lady Luck Lexy & The Riverside Boys

Lady Luck Lexy & The Riverside Boys

The band are BACK at the legendary Rock at Sea 24hr cruise. This crazy boat take you from Stockholm to Finland and back, all packed with Rockin' bands from all over the world. Band gig time and date TBCBesök webbplatsen

Plats: Viking Cinderella
Adress: Viking Cinderella

Info:
Nytt Datum: Semst Standup Om Psyki

NYTT DATUM: SEMST STANDUP OM PSYKISK OHÄLSA

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år FÖRESTÄLLNINGEN MED SEMST FLYTTAS
Nytt datum fredag 20 november 2020

På grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19 tvingas SEMST att skjuta fram deras turné, vilket inkluderar föreställningen "SEMST – standup om psykisk ohälsa" på Nalen i Stockholm den 8 maj. Föreställningen flyttas fram till den 20 november. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp, kontakta Tickster senast den 16 april.

We are sorry to inform you that SEMST are postponing their show at Nalen. The show at Nalen May 8th is postponed to the 20th of November.
Tickets are still valid for the new date. For refund contact Tickster before the 16th of April.

SEMST på standup-turné om psykisk ohälsa!
Efter fem utsålda Sverige-turnéer återkommer nu Branne Pavlovic, Ahmed Berhan och Jonatan Unge våren 2020 med en standup-show om psykisk ohälsa.

Jonatan utsågs 2019 för andra året i rad till “Årets komiker” på Standupgalan, i höst ser du Ahmed i TV4s Parlamentet och Branne är hjärnan bakom Comedy Central-serien och succén “SEMST Demokrati”.

Till våren ser du de alla på samma scen.

Trion har sedan 2014 gjort hundratals föreställningar över hela landet. 2018 inledde de ett samarbete med United Stage, växlade upp och det hela resulterade i “En show om ingenting”. Nu samlas de ännu en gång i nya showen “SEMST – standup om psykisk ohälsa”.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Denna föreställning har blandade sitt- och ståplatser.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Fuzz Festival #2 (dag 2) - Vår F

Fuzz Festival #2 (Dag 2) - Vår favoritfestival är tillbaka, nu dubbelt så lång!

Köp biljett via Tickster.

695 kr + förköpsavgift. Biljetten gäller för båda dagarna. Finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 21 Nov Bar Brooklyn öppnar 15.00
Debaser Strand dörrar kl 18.30 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
hard rock psychedelic rock sludge metal

Fuzz Festival #2 (Dag 2)

Vår favoritfestival är tillbaka, nu dubbelt så lång!

Truckfighters presenterar:
Fuzz Festival #2
Fredag den 20:e och Lördagen den 21:a November 2020  Debaser Strand & Bar Brooklyn

Vi är mycket stolta och glada att för andra året i rad kunna presentera en för Sverige unik minifestival. Efter en succéartad första upplaga 2019 utökas festivalen till två 'fuzz' fyllda dagar.
Efter åratal av turnérande, och efter år av spelningar världen över, tar killarna i Truckfighters, skivbolagsbossarna bakom Fuzzorama Records, hem deras absoluta favoritkoncept till stan igen: En fuzz/stonerrock-festival i klubbmiljö.

Musikstilen fuzz/stonerrock, kan beskrivas som tung svängig rock/metal. Det är en subgenre som har växt något enormt över världen de senaste åren. Sverige är inget undantag, även om banden ofta inte får så mycket press.

Sveriges första renodlade klubbfestival i genren ska givetvis husera i lokalen som mer än något annat förknippas med livemusik i Stockholm: Debaser Strand, med tillhörande Bar Brooklyn! 

Detta andra år blir Fuzz Festival en fullspäckad tvådagarsfestival med livemusik hela kvällarna ändra fram till midnatt, och efterfest DJ till 03:00.

Festivalen kommer uteslutande att boka band som spelar tung rock, det som brukar kallas fuzz eller stoner eller helt enkelt “70-talsbaserad hårdrock”.

Truckfighters gör givetvis en egen spelning under kvällen, och har handplockat övriga band. Vi lovar att alla band är bra! :)

LINEUP (ca 10 akter tillkommer)
Truckfighters 
Lowrider
Asteroid
Firestone
Swan Valley Heights (Tyskland)
Eldenwww.truckfighters.com/festivalBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Rhye Stockholm

Rhye StockholmBesök webbplatsen

Plats: Berzelii staty, Berzelii Park
Adress: Berzelii Park

Info: