LIVEBAND BETA - Denna release är under utveckling och vissa funktioner och API:er är inte igång än.

Gig & Spelningar

Namn
Info / Karta
Protonica - Monday Bar Black & Whit

PROTONICA - Monday Bar Black & White Summer CruiseBesök webbplatsen

Plats: Cruise Ship
Adress:

Info:
Massive Wagons - Köpta Biljetter

Massive Wagons - Köpta biljetter löses tillbaka automatiskt

Massive Wagons kan verkligen kallas ett hårtarbetande band. Och ”good things comes to those who wait” har sällan stämt så väl som när det handlar om de brittiska hårdrockarna från Lancaster. Efter ett decennium tillsammans, där de harvat från pubspelning till pubspelning, fick de 2018 sitt stora genombrott. Deras album ”Full Nelson” landade på topp 20 på den brittiska albumlistan och Massive Wagons gav sig ut på turné med band som Status Quo, Dead Daisies och The Wildhearts.

Massive Wagons har aldrig tagit framgång för givet, och de är ödmjuka över att ha kommit dit de har idag.

”Vårt mål när vi bildade bandet var att få spela på den lokala rockpuben som vi allting hängde på”, berättar sångaren Barry Mills.

Spolar vi fram till nutid har Massive Wagons inte bara fått turnera världen över och sålt mängder av album. De har dessutom fått spela på den tidigare nämnda lokala puben (flera gånger till och med!). Omslaget till deras succéalbum ”Full Nelson” har även blivit en väggmålning på pubbyggnaden. När kommunen krävde att den skulle målas över samlades 10 000 underskrifter in på bara några timmar för att få ha kvar väggmålningen.

Inte illa för några som drömde om att få betalt i en öl eller två.

Biljettsläpp fredag den 17/4 kl 10.00 på Debaser.se.

SUPPORT: CAPRICORN
Grundades i Uddevalla 2015 av sångaren och gitarristen Kristoffer Ekberg, gitarristen Peter Söderberg, basisten Daniel Johansson och trummisen Alexander Blom. Rötterna har sedan starten varit starkt rotade i klassiska sjuttiotalsdoftande rock. 

Medlemmarna har sedan långt innan bandet skapades spelat tillsammans på ett eller annat sätt i olika bandkonstellationer så som: THE LIBERTINES, SONIC GENERATION, THUNDERBIRDS, THE MOVERS och SPEED OF LIGHT.Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Danko Jones - Sverige är Mer Ell

Danko Jones - Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones - som har en passionerad och trogen fanbase i hela Europa.

Köp biljett via Tickster.

330 kr + serviceavgiftLör 30 Jan Öppnar kl 19:00 strand, stora scenen 18 år
Tweet
hard rock garage rock

Danko Jones

Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones - som har en passionerad och trogen fanbase i hela Europa.

I helgen agerade Danko Jones bejublad support till Volbeat framför över 33000 personer på Tele2 Arena. I vår återvänder den Kanadensiska trion till Sverige och den 30e april spelar de på Debaser Strand i Stockholm. Dessutom kommer snart ett nytt album från Danko - där senaste singeln "Fists Up High" är ett spännande smakprov!

Biljetter till konserterna släpps onsdag 4 december kl. 09.00 via Debaser.se

Sverige är mer eller mindre ett andra hem för Danko Jones - som har en passionerad och trogen fanbase i hela Europa. Och om man någonsin sett Danko Jones live så är det inte svårt att förstå varför...
Bandet bakom monsterhits som "Had Enough", "My Little RnR" och "I think bad thoughts" är äntligen på väg att släppa ny musik - efter den hyllade skivan "Wild Cat" från 2017, som bandet också turnerade med.
Nästa år kommer skivan "A Rock Supreme" från Toronto-trion - och vi ser fram emot två konserter, en i Uppsala och en i Stockholm!Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Raven | Wolf | Crystal Viper | Kill

Raven | Wolf | CRYSTAL VIPER | KILL RITUAL -

Köp biljett via Tickster.

275 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Tor 4 Feb Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet
hard rock metal

Raven | Wolf | CRYSTAL VIPER | KILL RITUAL


Aeternum Concerts presenterar stolt
METAL CITY TOUR feat.
RAVEN(uk) 
https://www.facebook.com/ravenbandofficial

De klassiska metal-galningarna i Raven kastar loss nya albumet "Metal City" den 28:e September och det firas med en gedigen Europaturnè i Februari.
Det nya albumet blir bandets 14:e i ordningen och bjuder på en leverans av NWOBHM, en genre de var med och formade. Band som Testament, Exodus och Kreator har sedan dag ett, i deras karriärer, haft Raven som en huvudinspiration till deras musik.
Det blir en show med klassiska hits delat med nytt material som framförs live för första gången. Ett måste att bevittna för alla metalheads!


WOLF (se) 
https://www.facebook.com/officialwolf
De svenska heavy metal-mästarna Wolf har sedan starten -95 bjudit till med något av det mest medryckande och energiska hårdrocken i landet. Med en stark inspiration från band som Judas Priest och Mercyful Fate, tar bandet deras musik till nya nivåer då de tilför deras egen twist på en klassisk genre.


CRYSTAL VIPER(pl)
https://www.facebook.com/crystalviperofficialMed 7 album i bakfickan har bandet dragit till sig fans över hela världen. Den karismatiska sångerskan erövrar både scen och publik vart än bandet befinner sig på klotet.
Heavy metal kommer flöda ur högtalarna denna kväll och Crystal Viper kommer vara ett namn många pratar om efter denna kväll.


KILL RITUAL(us) 
https://www.facebook.com/KillRitualGitarr-orienterad klassisk heavy metal i ett kompakt kraftpaket är vad som kan sägas om Kill Ritual. Detta blir bandets första gång i Sverige och vi ser fram emot att se deras omtalade energi på vår scen. https://www.facebook.com/ravenbandofficialBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
InstÄllt – Atomic Swing

INSTÄLLT – Atomic Swing

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Med tanke på det rådande smittläget och de nödvändiga restriktionerna i samhället behöver vi tyvärr ställa in båda konserterna med Atomic Swing. Biljettpengarna återbetalas automatiskt till det kort/swish som användes vid köpet.
Om du köpt biljett via ombud skall du kontakta dem.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
InstÄllt – Atomic Swing

INSTÄLLT – Atomic Swing

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Med tanke på det rådande smittläget och de nödvändiga restriktionerna i samhället behöver vi tyvärr ställa in båda konserterna med Atomic Swing. Biljettpengarna återbetalas automatiskt till det kort/swish som användes vid köpet.
Om du köpt biljett via ombud skall du kontakta dem.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Black Country, New Road - Trots A

Black Country, New Road - Trots att diskografin hittills bara består av två låtar är Londonbandet Black Country, New Road bland det hetaste du kan lyssna på just nu

Köp biljett via Tickster.

250 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Mån 8 Feb Dörrar öppnar kl 18.00 strand, bar brooklyn 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet
post rock

Black Country, New Road

Trots att diskografin hittills bara består av två låtar är Londonbandet Black Country, New Road bland det hetaste du kan lyssna på just nu

Med ena foten i Slints monotona protopostrock, The Fall och Bad Seeds-gnissel, och den andra stadigt förankrad i samtiden representerar det här sex personer starka bandet något tämligen unikt på dagens musikscen. Efter ett antal lika mystiska som hyllade spelningar runt om i Europa har det nu blivit Sveriges tur att få ett besök – 7 februari 2021 spelar bandet på Mejeriet i Lund, och 8 februari på Bar Brooklyn i Stockholm.  https://www.facebook.com/BlackCountryNewRoadBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Dean Wareham Plays Galaxie 500 "on

Dean Wareham plays Galaxie 500 "On Fire" + more | Papercuts - Dean Wareham från Galaxie 500 spelar "On Fire" och mycket mer!

Köp biljett via Tickster.

250 kr + förköpsavgift.Tor 11 Feb Dörrar: 18.30
Om du hade köpt biljett för den 5 maj, gäller biljetten för detta evenemang. strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare) Evenemang på Facebook.
Tweet

Dean Wareham plays Galaxie 500 "On Fire" + more | Papercuts

Dean Wareham från Galaxie 500 spelar "On Fire" och mycket mer!

År 1987 bildade Dean Wareham Galaxie 500 tillsammans med Damon Krukowski och Naomi Yang.
Innan bandet splittrades släppte Galaxie 500 tre album, 'Today', 'On Fire' och 'This is our Music' mellan 1988–1990.
Dean Wareham fortsatte med musiken efter deras split och bildade ett nytt band, Luna, som bestod av medlemmar från The Feelies and The Chills.
Luna släppte en serie exceptionella skivor och arbetade tillsammans med Tom Verlaine, Stereolab och The Velvet Underground innan bandet Luna splittrades 2005.

På denna turné kommer Dean Wareham att spela skivan "On Fire" i sin helhet samt en massa annat från Galaxie 500 eran.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
The 1975 - Nytt Datum

The 1975 - NYTT DATUM

Nytt datum - 15 februari 2021

Håll i din biljett – den gäller även för det nya datumet.

För mer info om evenemang och Coronavirus Covid-19, klicka här

Vid biljettfrågor kontakta oss p��LIVE Chat eller E-post (öppettider mån-fre kl 9.00 – 18.00, lör- sön kl 10.00 – 14.00).

Åldersgräns 13 år pga ljudnivån
Max 10 biljetter per person
Endast direktbetalning

Tänk på att biljetten är en värdehandling. Fotografera inte din biljett med streckkoden synlig, t ex för publicering i sociala medier. Biljettens streckkod kan bara användas för inpassering en gång. En läsbar kopia/bild av streckkoden kan medföra att din biljett används av någon annan och att din egen blir oanvändbar.

Du kan skanna din e-biljett från mobiltelefonen förutsatt att mobilskärmen är fri från skador då inskanningssystemet är känsligt. Vi rekommenderar dock att skriva ut biljetten för att underlätta inpasseringen alternativt ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

Detaljerad evenemangsinformation och hålltider publiceras på respektive evenemangssida p��www.stockholmlive.com några dagar innan evenemanget. Samtidigt mailas ett välkomstbrev med information ut till besökare som vid biljettköp angett sin mailadress.Besök webbplatsen

Plats: Annexet
Adress: 1 Arenatorget

Info:
Conny Bloom + Lucer

Conny Bloom + LUCER

Insläpp: 19:00
Scen: 19:45
18 år Nu har vi flyttat konserten från den 7 oktober -20 och det nya datumet är 17 februari -21.

Han har kallats Sveriges enda riktiga rockstjärna och en nationalhjälte på gitarr. Trots att han varit aktiv i flera decennium stannar Conny Bloom aldrig upp, och i mars 2020 släpps Game! Set! Bloom, uppföljaren till den hyllade svenska debuten Fullt upp från 2016.

– Jag tror mer på bergochdalbana än långfärdsskidor.
Conny Bloom säger det med ett skratt. Fast menar ändå allvar, eftersom han syftar på den musikaliska variation som kännetecknar hans båda svenskspråkiga soloalbum.
– Inte minst i dag tycker jag det är viktigt att man vågar ta ut svängarna. Om man inte är AC/DC tror jag inte folk vill ha en platta som låter likadan rakt igenom.

I slutet av 80-talet slog han igenom med bandet Electric Boys, som med sin funkiga hårdrocks-pshychedelia landade gruppen en plats på amerikanska Billboard-listan och succé världen över. Bloom var även gitarrist i stilbildande kultbandet Hanoi Rocks, som nämnts som inspiration för storheter som Mötley Crüe, Guns N’ Roses och The Hellacopters.

SUPPORT:
LUCER
Köpenhamnsbaserade LUCER är tillbaka med sitt andra album ”Ghost Town”, uppföljaren till ”Bring Me Good News” från 2016. Med första albumet gjorde bandet en omfattande 2 års turné i hela Europa och hade även fysisk distribution över hela världen. Med fler än 250 livespelningar i bagaget har nu LUCER en betydande inverkan på den danska och internationella rockscenen.

Kvällen presenteras av Target Records och MTA Production AB Conny Bloom Game Set Bloom!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Jacob Lee - 25 år Gammal Har Han

Jacob Lee - 25 år gammal har han redan hunnit turnerat runt om i Europa, Asien och Australien samt samlat över 200 miljoner Spotifylyssningar.

Köp biljett via Tickster.

195 kr + förköpsavgift.Fre 19 Feb Dörrar kl 18:00 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet

Jacob Lee

25 år gammal har han redan hunnit turnerat runt om i Europa, Asien och Australien samt samlat över 200 miljoner Spotifylyssningar.

Sedan tidigare har konserten på Bar Brooklyn i Stockholm skjutits upp till 28 augusti. På grund av rådande Coronaläge har Jacob Lee tvingats skjuta upp sin turné ytterligare. Vi hoppas att du har förståelse för det. Nytt datum för konserten på Bar Brooklyn är 19 februari 2021. 

Behåll din biljett! Redan köpt biljett kommer att gälla även till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra något. Om du har frågor kring din biljett eller har förhinder att gå på det nya datumet, kontakta biljettleverantören Ticksters kundtjänst så snart som möjligt.

---

Magasinet The Brag har kallat Jacob Lee för ”en av de största australienska artisterna du aldrig hört talas om”. Och det ligger något i det. Jacob har nämligen medvetet tagit en annan väg än den traditionella. Längs med den vägen har han byggt upp ett community av hängivna fans världen över. Besök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
InstÄllt – Lastkaj 14

INSTÄLLT – Lastkaj 14

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år Denna konsert ställs in. Biljettköpare meddelas per email. Pengarna betalas tillbaka till det kort/swish som användes vid köpetillfället.

 Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
The Dogs - Norges Mest Hårt Arb

The Dogs - Norges mest hårt arbetande band, The Dogs, som både turnerat med Kvelertak och spelat som förband till Bruce Springsteen.

Fri entréLör 20 Feb Dörrar kl 18.00 strand, bar brooklyn 20 år
Tweet
rock

The Dogs

Norges mest hårt arbetande band, The Dogs, som både turnerat med Kvelertak och spelat som förband till Bruce Springsteen.

Den 6:e Januari 2020 släpper de sitt åttonde studioalbum "Crossmaker" och bara några veckor senare åker de på en massiv norsk turné.
Och vi kan med STOR glädje berätta att efter turnén åker de över gränsen och besöker oss i Bar Brooklyn!

Frontmannen Kristopher Schau ser som alltid fram emot att komma hit:

”Ja för fan, Sverige är en av de roligaste gigen vi kan göra. Haha, ni har så jävla många regler för allt, att det nästan alltid slutar i kaos, akutbesök eller uppror när vi kommer.
Bortsett från det så är vi uppväxta med svensk rock här i Oslo. Så för oss är denna resa nästan som när en emigrerad skotsk person får smaka på whisky för första gången.
Vi åker hem där allt vi gillar har skapats!
Men vem vet kanske lyckas vi bränna ner destilleriet på baksidan.
Räkna med ett lyckligt kaos Stockholm!”

Save the date!https://www.facebook.com/thedogsoslo https://www.thedogs.noBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
Frazey Ford

Frazey Ford

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år KONSERTEN MED FRAZEY FORD FLYTTAS
Nytt datum måndag 22 februari 2021
OBS: nya tider. Dörrar 19.00 Konsert 20.00

Konserten med Frazey Ford den 22 maj flyttas på grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19. Nytt datum för konserten blir den 22 februari. Köpt biljett gäller automatiskt till det nya datumet. För återköp kontakta Tickster senast den 23 juni.

We are sorry to inform you that the concert with Frazey Ford the 22nd of May is postponed due to current circumstances with the coronavirus covid-19. New date for the concert is the 22nd of February. Tickets are still valid for the new date. For refund, contact Tickster before the 23rd of June.

Efter Frazey Fords succéturné i Sverige 2016 är vi många som kan glädjas åt att hon kommer tillbaka i maj! Förväntningar blev inte lägre hösten 2019 när Frazey för första gången på fem år släppte ny musik i form av protestlåten “The Kids Are Having None of It”, en hyllning till Greta Thunbergs #FridaysForFuture. Nya starka, albumet “U kin B the Sun” släpps 7 februari, i god tid innan Frazey Fords efterlängtade besök. Biljetter släppta!

Som den karaktärstarka rösten i kanadensiska kritiker-darlingen ”The Be Good Tanyas” har Frazey Ford länge varit än stark kvinnlig profil inom americanamusiken. Starka originalartister som Frazey ska så klart även prova på att släppa musik som soloartist, så de senaste två skivorna från Frazey är således solo och precis som väntat unisont hyllade av en stor och enig kritikerkår. Med albumet “Indian Ocean” bröt Frazey med sitt folk-inspirerade sound och kom ut som en souldrottning för 2010-talet.

På kommande albumet “U kin B the Sun” tar Frazey Ford ytterligare ett kliv bort från folk/americana-traditionen, både i sättet att skriva låtarna och i hur de arrangeras. Visserligen är plattan inspelad hemma i Kanada den här gången, men lärdomarna från Royal Sound-studion i Memphis, där föregångaren gjordes, är tydliga. Det andas soul och funk och Al Greens ande svävar över plattan. Likväl luktar det inte det minsta nostalgi. Frazey och hennes musiker skapar ett nutida groove som är helt oemotståndligt.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Lucifer | Year Of The Goat - Det

Lucifer | Year Of The Goat - Det multinationella hårdrocksbandet Lucifer gör i februari två spelningar på svensk mark.

Köp biljett via Tickster.

325 kr + förköpsavgift.Fre 26 Feb Dörrar: 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)Evenemang på Facebook.
Tweet
hard rock

Lucifer | Year Of The Goat

Det multinationella hårdrocksbandet Lucifer gör i februari två spelningar på svensk mark.

Sångerskan och keyboardisten Johanna Sadonis grundade Lucifer i Berlin 2014. Året därpå kom debuten som fick namnet "Lucifer 1". Efter en del medlemsbyten stabiliserades lineupen 2018 och nu ser vi bland annat Nicke Andersson (Entombed, Hellacopters och mycket annat) på trummor. "Lucifer II" släpptes sommaren 2018 och bandets ockulta, doominspirerade hårdrock har givit dem en stor fanskara. I somras gjorde de succé på Sweden Rock Festival. I mars kommer "Lucifer III". Det släppet följs av en stor europaturné som avslutas med två konserter i Sverige. https://www.facebook.com/luciferofficialBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Harry Styles Stockholm

Harry Styles Stockholm

** RESCHEDULED FROM May 02, 2020**Besök webbplatsen

Plats: Stockholm Globe Arenas
Adress: Globentorget 2

Info:
Tussilago + Support | Sittande Publ

Tussilago + support | sittande publik, begränsat antal platser - Stockholmsbaserade Tussilago har haft en given plats på den svenska indiescenen sedan 2011

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 5 Mar Dörrar: Kl 18.00
Biljett till den 27/11 gäller till detta evenemang strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet

Tussilago + support | sittande publik, begränsat antal platser

Stockholmsbaserade Tussilago har haft en given plats på den svenska indiescenen sedan 2011

Trots att bandkonstellationen förändrats genom åren har man behållit ett konsekvent sound. Med en sfärisk och psykedelisk ljudbild av dynamiska melodibyggen ofta bestående av många repetitioner, har man lyckats skapa sömlösa crescendon som kännetecknar bandet. Idag består Tussilago av vokalisten Rickard Renström, basisten och producenten Pierre Riddez samt gitarristen Samuel Lundin. 

2013 presenterade de sin självbetitlade debut-EP genom artistkollektivet INGRID. Sedan dess har Tussilago varit ett uppskattat liveband som uppträtt på scener runtom i landet, allt ifrån Stay Out West, Trädgården, By:Larm. De har även agerat förband till Amason, Dungen och Lykke Li. 

2015 släpptes debutalbumet "Holy Train" som fick ett varmt mottagande och två år senare kom singlarna "Colors", "Zilverkraut", "Velvet" och "Cashmere Wind". 

Under 2020 gjorde Tussilago efterlängtad comeback när de släppte sitt andra album "Sense Of Me" som beskrivs som en funktionsplatta där hälften av låtarna är samproducerade av Petter Winnberg från Amason. Likt tidigare har musiken vuxit fram organiskt genom att man jammat och experimenterat i studion men den här gången med fler nyanser, ett högre tempo och en mognare låtstruktur. Skivan gästas av musiker som Goran Kaifes, Titiyo, Gustav Bendt, Jesper Jarold, Andrew Wyatt och Mikael Sundin. https://www.facebook.com/TussilagomusicBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Jenny Wilson (solo) | Sittande Publ

Jenny Wilson (solo) | sittande publik, begränsat antal platser -

Köp biljett via Tickster.

320 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 6 Mar Dörrar: 20.00
Biljetter till den 12/12 gäller till detta evenemang strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet

Jenny Wilson (solo) | sittande publik, begränsat antal platser


Var sak har sin tid. Var tid har sitt perspektiv på saken.

När jag skrev och spelade in Exorcism (2018) var jag tvungen att packa in låtarna i hårda paket -
för att orka berätta om våldtäkten som var temat för skivan.

Först nu vågar jag närma mig dessa låtar i ett annat ljus, med en slags ömhet. Med en avskalad enkelhet, om man så vill.
Och kanske ligger det även i tiden att vi nu, kollektivt, längtar efter det enklare och mjukare?

Jag kommer göra en rad intima konserter, där jag omtolkar mitt äldre material men även framför helt nyskrivna låtar från mitt kommande album på svenska.

Jag längtar efter att spela för er!

*
J.Whttps://www.facebook.com/jennywilsonpageBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
The Dead South - Med En Snabbt V

The Dead South - Med en snabbt växande fanskara som längtar efter något äkta säljer de ut stora konserter både på hemmaplan och i Europa.

Magin som uppstår då ett suveränt liveband möter en taggad publik kan aldrig beskrivas i streamingstatistik och antal följare. Just den magin uppstår gång på gång då det kanadensiska folkbandet The Dead South kliver ut på scen. Med en snabbt växande fanskara som längtar efter något äkta säljer de ut stora konserter både på hemmaplan och i Europa. Nu har turen äntligen kommit till Stockholm.

Debutskivan ”Good Company” byggdes på enkla, akustiska fundament: Gitarr, cello, banjo, bastrumma, mandolin och Nate Hills fantastiska röst. Det var folkmusik, med drag av bluegrass och alternativcountry, som greppade tag direkt.
På uppföljaren ”Illusion & Doubt” hade en ny musikalisk mognad adderats till debutens energi och passion. Dessutom hade soundet breddats. Genom att väva in punk- och rockelement hittade kvartetten ut till en helt ny publik. Samtidigt behöll de sitt grepp om folkmusikfansen – skivan tog sig hela vägen upp till den amerikanska bluegrasslistans femte plats.

Beväpnade med nya favoritlåtar som ”In Hell I’ll Be In Good Company” har The Dead South kommit att bli en livesensation. De har blivit den logiska fortsättningskursen för alla som upptäckte en ny musikalisk värld via Mumford & Sons. På bägge sidor av Atlanten har de mötts av fullpackade konsertlokaler. Nu är det äntligen dags för dem att även smitta Sverige med sitt okonstlade driv och sina smart välskrivna texter.Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Yellow Days - Yellow Days Tillhö

Yellow Days - Yellow Days tillhör den nya skolans indieartister som inte bryr sig om genretillhörighet eller musikaliska konventioner.

Köp biljett via Tickster.

230 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Tor 11 Mar Dörrar 18:30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet

Yellow Days

Yellow Days tillhör den nya skolans indieartister som inte bryr sig om genretillhörighet eller musikaliska konventioner.

Vad som istället spelar roll är hur det låter – och i Yellow Days fall pratar vi om utsökt soulinfluerad slackerindie. Bakom aliaset döljer sig brittiska underbarnet George van den Broek som släppte sin första EP – Harmless Melodies – redan vid 16 års ålder för fyra år sedan. Därefter har det blivit ytterligare en fullängdare, och i slutet av månaden släpps fullängdare nummer två. Plattan, A Day in a Yellow Beat, skrevs och spelades in i L.A och ska enligt uppgift låta alldeles magnifikt.

Nu kan vi meddela att Yellow Days kommer till Sverige för en spelning på Debaser i Stockholm den 11 mars 2021. https://www.yellowdayss.comBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Middag Med Eric Gadd

Middag med Eric Gadd

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Denna konsert flyttas till torsdagen 11 mars 2021 på grund av den nya lokala restriktionerna i Stockholms län.

Middagskonsert med Eric Gadd

Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

En exklusiv och intim kväll med Sveriges okrönte soulkung!

Meny
Rökt laxtartar med jalapenodressing, picklad rödlök, dill, smetana
12-timmarsbakad kalv med höstsvamprisotto, rödvinreduktion, parmesan, friterad persilja
Hjortronglass med rårörda lingon smaksatt med vanilj

Är du vegetarian eller har någon allergi – kontakta oss här

Insläpp är kl 19.00 och borden ska vara intagna kl 19.30

Endast ett fåtal platser, så pass på!

Obs! Ni som vill sitta tillsammans behöver köpa biljetterna till hela sällskapet i ett och samma köp. Då kan vi möblera och placera varje sällskap med korrekt avstånd i enlighet med myndigheternas bestämmelser.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Inställd: Swans

Inställd: Swans

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år SWANS har ställt in hela sin turné. Biljettköpare får automatiskt pengarna tillbaka till det kort/swisch som användes vid köpetillfället.

We are sorry to inform you that Swans are cancelling their tour due to current restrictions. 

Leaving Meaning är det första album som släpps efter att Swans upplösts ur sin tidigare form. Michael Gira, har nu gjort sitt band till en ambulatorisk institution av intressanta karaktärer som passar hans form.

”In collaboration with me, the musicians, through their personality, skill andtaste, contribute greatly to the arrangement of the material. They’re all people whose work I admire and whose company I personally enjoy”

Att befinna sig på samma plats som konstnären som målar med ord och musik, betyder att en aldrig riktigt vet om något blir som tänkt. Konsten går före och nuet är det enda viktiga. Det vi upplever framför en scen under ett framförande av Swans, är inte en vanlig konsert. Det är ingen idé att simpelt märka framförandet bra eller dåligt. Det enda intressanta är att vara uppmärksam.

Personerna som Gira har arbetat med för att skapa sitt nya album är inga mindre än Anna and Maria von Hausswolff, Kristof Hahn, Larry Mullins, Yoyo Röhm, The Necks, Ben Frost, Baby Dee, Jeremy Barnes and Heather Trost, Dana Schechter, Jennifer Gira, Cassis Staudt, Norman Westberg, Christopher Pravdica, Phil Puleo, Thor Harris, Paul Wallfisch.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
An Evening With Ocean Chief | Sitta

An evening with Ocean Chief | sittande publik, begränsat antal platser - stämningsfull och atmosfärisk doom/metal som tagit med lyssnaren på en resa genom tid och rum

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 12 Mar Dörrar kl 18.00
Biljetter till konserten 7/11 gäller till detta evenemang strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet

An evening with Ocean Chief | sittande publik, begränsat antal platser

stämningsfull och atmosfärisk doom/metal som tagit med lyssnaren på en resa genom tid och rum

Pga nya riktlinjer gällande publika evenemang i Stockholm väljer vi att skjuta på den planerade konserten med Ocean Chief. Nytt datum meddelas så snart vi får mer information om vad som händer efter den 19/11

En av landets mest hyllade och omtalade akter går under namnet Ocean Chief. Bandet har under många år skapat en stämningsfull och atmosfärisk doom/metal som tagit med lyssnaren på en resa genom tid och rum. Med senaste alstret "Den Tredje Dagen" tar bandet sikte mot nya höjder och mörkare tongångar. Med ett ljudlandskap som etsar sig fast i kropp och själ och en känsla för dystra melodier är Ocean Chief untouchable på deras plats på tronen.

An Evening With är en konsertserie där vi möter bandet i en intim spelning. Stämningsfullt och något utöver det vanliga utlovas dessa kvällar.
Med en sittandes publik och ett limiterat biljettantal på 120biljetter så kommer dessa kvällar skapa ett möte mellan band och publik i en konsertupplevelse sällan skådat.
Vi följer de rådande restriktionerna såklart så känner man sig ej helt kry så stannar man hemma!
I samarbete med Aeternum Concertshttps://www.facebook.com/oceanchief.officialBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Joel Alme - Joel Alme Flyttar Tur

Joel Alme - Joel Alme flyttar turnén till våren 2021 med turnéfinal på Debaser

Köp biljett via Tickster.

350 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 13 Mar Dörrar: 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet

Joel Alme

Joel Alme flyttar turnén till våren 2021 med turnéfinal på Debaser

Senaste albumet "Bort Bort Bort" hyllades nästintill unisont av kritikerna. Under hösten 2020 skulle det bli turné men nu meddelar Joel Alme att turnén flyttas till våren 2021. Nu avslöjas också att turnéfinalen äger rum på klassiska Debaser i Stockholm. 

”Jaha, då kör vi lite nya datum igen. Min främsta egenskap är annars att skjuta fram saker men denna gången är det inte mitt fel. Hoppas att vi syns på dom nya datumen"//Joel 

Efter framgångarna med förra albumet ”Flyktligan” (2015), som var det första på svenska och uppbyggd som en slags släktkrönika om ämnen som missbruk, uppväxt och klass, slutade Joel Alme att göra musik. Det tog två år att komma tillbaka och hitta glädjen igen. 

Under tiden besökte han bland annat fängelser och spelade tillsammans med interner. Samtidigt funderade han vidare kring vad det destruktiva gör med en och vad det innebär att vara en av överlevarna och inte den som gick under.

Detta präglar albumet ”Bort bort bort” som till slut kom i oktober 2019 och som hyllats av recensenter.”De små och korta berättelserna är vackra som sagor. Samtidigt är det svårt att skaka av sig mörkret och ångesten som kan ligga bakom textrader som ’Du blundar alltid när jag dricker för att slippa se när det brister i mig’” 
skrev Aftonbladets Markus Larsson om ”Bort bort bort”.

”Återigen visar Joel Alme att han tillhör de absolut bästa textförfattarna på den svenska musikscenen. Det är stundtals brutalt ärligt och rent musikaliskt spartanskt välproducerat av Mattias Glavå”, 
skrev Johan Apel Röstlund för Sonic.https://www.facebook.com/JoelAlmeBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Brian Fallon & The Howling Weather

Brian Fallon & The Howling Weather + support Chris FarrenBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Kris Allen Och David Cook

Kris Allen och David Cook

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Konserten byter datum. Nytt datum blir lördagen 13 mars 2021

Due to current circumstances with the coronavirus covid-19, this concert will be moved. The new date is the 13th of March 2021

En glad nyhet för alla som gillar American Idol! Nu kommer inte bara en, utan två vinnare från säsong 7 respektive 8 och besöker Stockholm.  Biljetterna är släppta!

Kris Allen började sin musikkarriär i unga år med att spela viola och gitarr. Vid sidan av ekonomistudier skrev han musik och spelade in en EP, innan han tog mod till sig att söka till American Idol. Trots att han i finalen ställdes mot Adam Lambert tog han hem segern, och började direkt därefter att jobba på sitt debutalbum. 2014 släppte Allen för första gången ett album på sitt egna skivbolag, och albumet ”Letting You In” klättrade snabbt in på topp 20 på Billboards Independent-lista.

David Cook föddes 1982 i Houston, Texas och började i redan tidiga år sjunga och musicera. Efter att ha medverkat i ett par olika band, släppte Cook 2006 sitt första och egenproducerade soloalbum och två år senare sökte han till tv-programmet Idol. Det tidigare släppta albumet blev en plötsligt en bästsäljare och det var bara början på Cooks karriär, eftersom han strax därefter tog hem en storseger i American Idol med över 12 miljoner röster. Två veckor senare hade Cook 11 låtar på Billboard Hot 100.

Nu slår de sina musikaliska talanger samman och ger sig ut på Europaturné. D

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Dadi Freyr

Dadi Freyr

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Att det inte blev någon Eurovision-final var förstås en motgång, särskilt som de var allmänt favorittippade, men för Daði Freyr och hans band Gagnamagnið hade ett betydande mått av framgång redan uppnåtts.

I samband med det nya datumet så flyttas även konserten till Stora Salen.

Det isländska bidraget, syntfunkigt medryckande “Think About Things”, och dess video gick och blev en viral succé, inklusive hype från ingen mindre än Russell Crowe, även utan en uppvisning i Rotterdam.

När låten ifråga framfördes hemma på Island hette den Gagnamagnið, alltså samma som bandet, och handlade om hur konstellationen ifråga hade anlänt från framtiden för att rädda mänskligheten. Huruvida Daði Freyr och kompani kan ro den uppgiften i land är möjligen lite tidigt att spekulera i men de lär vara ruskigt underhållande på scen så ingenting ska uteslutas.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Henric De La Cour | Sittande Publik

Henric De La Cour | sittande publik, begränsat antal platser - Henric är aktuell med nytt material och gör en intim liten spelning på Debaser i höst.

Köp biljett via Tickster.

300 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 19 Mar Dörrar 18.00
Biljett till den 30/10 gäller även till detta evenemang
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet

Henric De La Cour | sittande publik, begränsat antal platser

Henric är aktuell med nytt material och gör en intim liten spelning på Debaser i höst.

Henric de la Cour är i det närmaste ett svenskt fenomen inom den mörka indie/elektroniska scenen.

Med band som Yvonne och Strip Music har han över två decennium vart en mittpunkt för scenen.

Det inte många vetat är att Henric under alla år burit på en tung hemlighet. Att han har sjukdomen cystisk fibros. En sjukdom som nästan garanterat betyder döden i 
tidig ålder. Dokumentärfilmaren Jacob Frösen följde Henric under nästan fyra år och skildrade sjukdomen
och att leva med döden som ständig följeslagare.

Filmen fick fantastisk kritik och sändes flera gånger på både SVT och NRK i Norge.

Mot slutet av filmandet av dokumentären så inträffar något, Henrics mutation av Cystisk Fibros går plötsligt att bromsa. Något som vänder upp och ner på livet totalt. Allt får helt
plötsligt en ny mening. Inget blir sig likt igen.

"Gimme Daggers" är Henric´s kanske mest personliga skiva. Där det ständiga mörkret bryts sönder, där livet tar oanade vägar. Ett slags farväl till en värld som endast har
målats i totalt mörker. "Gimme Daggers" är utan tvekan Henric de la Cour´s absolut mest kompletta skiva sedan solodebuten.
Ett slags farväl till döden och en försiktig blick framåt.

Skivan är producerad av Rikard Lindh som även han var en medlem i det klassiska Yvonne.

Nya låten "Drug, I Miss you" hittar du på samlingsskivan PROCD100
https://open.spotify.com/track/4jd0uefd4dqmDoNNdHb9zL?si=LQf0IaSFSVm4HJdRrPtpJg

 https://www.facebook.com/HenricDLCBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Henric De La Cour | Sittande Publik

Henric De La Cour | sittande publik, begränsat antal platser - Henric är aktuell med nytt material och gör en intim liten spelning på Debaser i höst.

Köp biljett via Tickster.

300 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 20 Mar Dörrar 18.00
Biljett till den 31/10 gäller till detta evenemang
strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet

Henric De La Cour | sittande publik, begränsat antal platser

Henric är aktuell med nytt material och gör en intim liten spelning på Debaser i höst.

Henric de la Cour är i det närmaste ett svenskt fenomen inom den mörka indie/elektroniska scenen.

Med band som Yvonne och Strip Music har han över två decennium vart en mittpunkt för scenen.

Det inte många vetat är att Henric under alla år burit på en tung hemlighet. Att han har sjukdomen cystisk fibros. En sjukdom som nästan garanterat betyder döden i 
tidig ålder. Dokumentärfilmaren Jacob Frösen följde Henric under nästan fyra år och skildrade sjukdomen
och att leva med döden som ständig följeslagare.

Filmen fick fantastisk kritik och sändes flera gånger på både SVT och NRK i Norge.

Mot slutet av filmandet av dokumentären så inträffar något, Henrics mutation av Cystisk Fibros går plötsligt att bromsa. Något som vänder upp och ner på livet totalt. Allt får helt
plötsligt en ny mening. Inget blir sig likt igen.

"Gimme Daggers" är Henric´s kanske mest personliga skiva. Där det ständiga mörkret bryts sönder, där livet tar oanade vägar. Ett slags farväl till en värld som endast har
målats i totalt mörker. "Gimme Daggers" är utan tvekan Henric de la Cour´s absolut mest kompletta skiva sedan solodebuten.
Ett slags farväl till döden och en försiktig blick framåt.

Skivan är producerad av Rikard Lindh som även han var en medlem i det klassiska Yvonne.

Nya låten "Drug, I Miss you" hittar du på samlingsskivan PROCD100
https://open.spotify.com/track/4jd0uefd4dqmDoNNdHb9zL?si=LQf0IaSFSVm4HJdRrPtpJg

 https://www.facebook.com/HenricDLCBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Crossroads - Symphonic Rock In Conc

CROSSROADS - Symphonic Rock In ConcertBesök webbplatsen

Plats: Stockholm Globe Arenas
Adress: Globentorget 2

Info:
Fontaines D.c. - 18 år (13+ I S

Fontaines D.C. - 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

275 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Ons 24 Mar Dörrar kl 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet
indie rock

Fontaines D.C.

18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Det här Dublingänget spelar rivig postpunk med nerv och stort P, samtidigt som deras konstnärliga ribba är lagd högre än de allra flestas. Med debuten Dogrel från 2019 – och med de gigantiska festivalspelningarna som följde – cementerade bandet sin position som ett framtidsnamn, och som för ovanligheternas skull levererade redan nu. Som varje het rockgrupp gör de helt rätt i att smida medan järnet är hett – 31 juli släpper bandet sitt efterlängtade andra album A Hero’s Death. 24 mars nästa år kommer Fontaines D.C. dessutom till Debaser i Stockholm för en troligt stökig uppvisning. 
Biljetter släpps 3 juli kl 10.00https://www.facebook.com/fontainesbandBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Postmodern Jukebox: Welcome To The

Postmodern Jukebox: Welcome To The Twenties 2.0Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Tony Macalpine

Tony Macalpine

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Nytt datum för denna konsert!

Tony MacAlpine till Sverige! Den amerikanska gitarrhjälten Tony MacAlpine kommer i höst till Stockholm och Nalen Klubb för en exklusiv spelning.

Det var 1986 som Tony MacAlpine debuterade med “Edge Of Insanity”. Det albumet och uppföljaren “Maximum Security” från 1987 gjorde MacAlpine till en av de främsta och mest framgångsrika gitarristerna i vågen av shredders under det sena 80-talet. Hans neoklassiska stil har influerat en lång rad av andra gitarrister. Utöver en strid ström av soloalbum har MacAlpine också släppt plattor med band och projekt såsom Project X, M.A.R.S. och CAB.

Konserten arrangeras av Triffid & Danger.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Ingen Jul Med Franska Trion (inslä

Ingen jul med Franska Trion (insläpp 20:00) | sittande publik, begränsat antal platser - Franska Trion tar sin rödsvarta jul ut i landet och gör två spelningar på Debaser

Köp biljett via Tickster.

495 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Fre 26 Mar Den sena spelningen:
Dörrar kl 20.00
Franska Trion: kl 21.00
Biljetter till 3/12 (20:00) gäller till detta evenemang strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet

Ingen jul med Franska Trion (insläpp 20:00) | sittande publik, begränsat antal platser

Franska Trion tar sin rödsvarta jul ut i landet och gör två spelningar på Debaser

Julen är ingen jul utan Franska Trion! Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul. Denna göteborgska jazz-rock-någonting konstellation har har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar och explosiva liveframträdanden.

I Göteborg har den årliga julkonserten med bandet blivit mer regel än undantag och julen 2020 låter bandet fler städer få ta del av den rödsvarta julkänsla som bara de kan uppbåda. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär, inramat av några väl valda julsånger, hämtade från 2011 års magiska julplatta "Våra mest älskade julsånger”.https://www.facebook.com/FranskaTrionBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Leon Meya (northern Uproar, Uk) | S

Leon Meya (Northern Uproar, UK) | St. Jimi Sebastian Cricket Club -

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpLör 27 Mar Öppnar kl 18 strand, bar brooklyn 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet
northern soul rock britpop

Leon Meya (Northern Uproar, UK) | St. Jimi Sebastian Cricket Club


Leon Meya är medgrundare och frontfigur i brittiska rockbandet Northern Uproar från Manchester. Bandet bildades på det tidiga 90 talet och nådde framgångar i britpop vågen som sköljde över både England och resten av Europa tillsammans med band som Oasis. Redan som 16 åringar skrev de kontrakt med Heavenly Records och fick upp flera låtar på ”UK Single Chart” bl.a. From a Window, Livin' it up och Anyway you look. De turnerade också över hela världen med artister som Paul Weller, Cast, The Charlatans, The Prodigy, Black Grape, the Coral mm. Bandet har släppt 5 studioalbum och deras senaste Hey Samurai kom 2015. Leon kommer att uppträda solo och spela låtar ur Northern Uproar’s katalog.

St. Jimi Sebastian Cricket Club från Stockholm har i press beskrivits som en modern blandning av 60tals mod, The Clash och Pink Floyd. Den svenska producenten Shellback nämnde också Arcade Fire som referens. Bandet har bl.a. gjort två Englands turnéer och är omtalade för sina liveframträdanden. Den senaste EP’n från 2019 får fin kritik i media och är inspelad och mixad i The Vibe Studios, Manchester (the Stone Roses, Happy Mondays, Badly Drawn Boy etc).www.cricketclub.se www.facebook.com/northernuproarBesök webbplatsen

Plats: Strand, bar brooklyn
Adress:

Info:
The Wannadies - The Wannadies Slo

The Wannadies - The Wannadies slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen.

Köp biljett via Tickster.

350 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 27 Mar Dörrar: 19.00 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)Evenemang på Facebook.
Tweet

The Wannadies

The Wannadies slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen.

“Can´t Kill the Musikk”. Sällan har en poplåt haft en så passande titel som när The Wannadies släpper sin första singel på 18 år mitt under en pandemi som lagt en våt filt över musikvärlden. Aldrig har väl heller Skellefteåbandets upplyftande, optimistiska musik varit lika välbehövlig. Extra glädjande alltså att de nu är tillbaka på riktigt för en rad spelningar i Stockholm, Göteborg och Malmö 2021.

– Det är 32 år sedan vår allra första spelning; Nicaragua-galan på Norrhammarskolan i Skellefte��
- Vi kände att det var dags igen..

/ Pär Wiksten The Wannadies

The Wannadies slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen. Med låtar som ”My Hometown”, ”You and Me Song”, "Shorty" och "Hit" nådde bandet långt utanför hemlandets gränser och åtnjöt bland annat stor framgång i Storbritannien och Japan. ”You and Me Song” har förekommit på såväl soundtracket till Baz Luhrmanns Romeo + Juliet som i en lång rad reklamfilmer och hembygdshymnen ”My Hometown” tolkats av artister från Annika Norlin i Säkerts översättning via barnstjärnan Oscar Stembridge till den unga Skelleftåartistens Mika Johansdotters färska version.

2002 släpptes The Wannadies sjätte och tills dags dato sista album ”Before & After”. Det är också i samband med nyutgåvan av det albumet som den nya singeln släppts. Ett släpp som också föranlett att bandet tagit beslutet att sammanstråla igen

Men det är egentligen ingen återförening det här. The Wannadies har alltid varit lika mycket en familj som ett band. De senaste 18 åren har de mest varit det förstnämnda. 

Nu är det också ett band igen.Under 2020 har de förberett sig i replokalen och känt på såväl gammalt som nytt material. Så vem vet, den nya singeln kanske snart följs upp av mer från The Wannadies. För när allt kommer omkring;”You can´t kill the music, pop the rock, can´t make a good thing stop”.

Här ser du Wannadies 2021: 
25 mars Malmö, KB
26 mars Göteborg, Pustervik
27 mars Stockholm, DebaserBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Gza/the Genius - Liquid Swords 2

GZA/The Genius - Liquid Swords 25th Anniversary Tour

Köp biljett via Tickster.

325 kr + serviceavgiftTis 30 Mar Öppnar kl 18:30
Om du hade köpt biljett för den 25 mars, gäller biljetten för detta evenemang. strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet
hip hop

GZA/The Genius

Liquid Swords 25th Anniversary Tour

GZA flyttar hela sin Europaturné till mars 2021 p.g.a. av den rådande Covid 19 situationen, redan köpta biljetter gäller till det nya datumet 30 mars på Debaser.Vi blickar framåt och peppar inför en riktigt Tung konsert!

***

GZA återvänder till Europa med 25-års jubileumsturnén för sitt kultförklarde debutalbum ”Liquid Swords” från 1995.

Vi kan även räkna med att få höra flera Wu-Tang-klassiker under kvällen. Liquid Swords producerades helt och hållet av Wu-Tang-generalen RZA som är erkänd som en av världens absolut bästa hiphop-producenter, skivan gästades även av samtliga övriga Wu-medlemmar på micken. Albumet anses av många vara den bästa soloplatta som släppts från en medlem i Wu-Tang-kollektivet och det var även på denna skiva som GZA rättfärdigade sitt rykte som den vassaste lyricisten i hela klanen.

Redan under 80-talet hade GZA en grupp tillsammans med sina kusiner Ol'Dirty Bastard & RZA som hette "All in together now”.  Det var dock inte förrän 1992 som RZA grundade Wu-Tang.  Gruppen började spela in sitt första album och släppte året därpå det monumentala debutalbumet "Enter The Wu-Tang (36 Chambers)".  

Under det senaste decenniet har GZA även börjat föreläsa på universitet som Harvard, men även på gymnasieskolor i sin egen hemstad New York för att inspirera elever och få dem att intressera sig mer för naturvetenskapliga och tekniska utbildningar. GZA är även aktuell med en ny tv-serie på Netflix som heter Liquid Science (https://www.netflix.com/se-en/title/80234004). I serien reser GZA jorden runt och träffar olika forskare och tar reda på hur modern vetenskap har förändrat våra liv.

Vi ser fram emot en legendarisk och tung afton i regi av geniet GZA! Besök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Astrid S

Astrid SBesök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
The Mission

The Mission

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år KONSERTERNA MED THE MISSION FLYTTAS
Nya datum 2 - 3 april 2021

Konserterna med The Mission den 18 & 19 april flyttas på grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19. Nya datum för konserterna blir den 2 & 3 april 2021. OBS: Dörrar 20.00 och Konsert ca 21.00 gäller för de nya datumen.

Köpt biljetter gäller automatiskt till de nya datumen.
Biljetter köpta till 18 april 2020 gäller för 2 april 2021.
Biljetter köpta till 19 april 2020 gäller för 3 april 2021.
Tvådagarsbiljetter köpta för 2020 gäller även för 2021.

Om ni inte kan vid de nya datumen, kontakta Tickster för återköp senast den 1 maj. Vill ni byta mellan en- och tvådagarsbiljetter eller mellan datumen behöver ni också göra ett återköp och köpa en ny biljett.

We are sorry to inform you that the concerts with The Mission the 18th and 19th of May is postponed due to current circumstances with the coronavirus covid-19. New dates for the concerts are the 2nd and 3rd of April 2021. Please note new schedule: Doors 20.00 and Concert ca 21.00 both nights.

Tickets are still valid for the new date.
Tickets bought for the 18th of April 2020 are valid for the 2nd of April 2021.
Tickets bought for the 19th of April 2020 are valid for the 3rd of April 2021.
Two days-tickets bought for 2020 are valid for 2021.

If you can not attend and want to make a refund, contact Tickster before the 1st of May. If you want to change between one- and two days-tickets or between the days, you also need to make a refund and buy a new ticket.

På 30 år har the Mission hunnit producera alldeles för mycket fantastisk musik för att rymmas på en kväll, så när bandet nu besöker Stockholm blir det inte bara för en, utan två oförglömliga konsertkvällar. Nu ges alltså den unika chansen att uppleva det mesta och bästa ur The Missions repertoar: en del på lördagen den 18 april, och den andra på söndagen den 19 april, och varför välja? Både en- och tvådagarsbiljetter släppta!

Allt började när sångaren Wayne Hussey och basisten Craig Adams, som båda tidigare var en del av The Sisters of Mercy, tillsammans med trummisen Mick Brown och gitarristen Simon Hinkler startade vad som snart skulle bli känt som The Mission. Bandet har haft enormt stora framgångar med album som ”Gods Own Medicine och ”Carved In Sand”, samtidigt som medlemmar har kommit och gått. När The Mission nu ger sig ut på ”The United European Party Tour” sitter Mike Kelly bakom trummorna, originalmedlemmarna Craig Adams på bas och Simon Hinkler på gitarr och den evige sångaren Wayne Hussey som frontfigur.

Wayne Hussey har en hälsning inför turnén, som har fått sitt namn som en hyllning till musikens kraft att samla människor i gemenskap:

“Music is about people, emotions, feelings, togetherness; not division, borders, extreme right or left or wanker politicians. So let’s get together, have a sing-song, some fun, and let’s celebrate life and being part of the human family.

One thing I wanted to do on this tour to ease the rigours of spending another solid 10-12 weeks on a tour bus is to play two nights everywhere we can. That affords us at least one night in two sleeping in a hotel bed. It also enables us to play completely different sets on each of the 2 nights. Our plan is to play songs one night exclusively from our 1st, 3rd, 5th and so on albums – First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura, & The Brightest Light – whilst the other night will be songs exclusively from albums, 2, 4, 6 etc – God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet, & Another Fall From Grace. Which set comes on the first night will be decided on the day so you’ll never know which you’re gonna get first. A little devious maybe but to ensure you don’t miss a beat you’ll need to attend both nights……Ah, come on, it’ll be fun…”

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
David Ritschard - Applåderna Fö

David Ritschard - Applåderna för David Ritschard fortsätter och tilltar ständigt i styrka.

Köp biljett via Tickster.

220 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 3 Apr Dörrar kl 19.30 strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet

David Ritschard

Applåderna för David Ritschard fortsätter och tilltar ständigt i styrka.

Efter framgångarna med "Vi ses snart igen", hyllningslåten till Hammarby, och albumet "Brobrännaren" meddelas nu att det blir en turné våren 2021 med konserter från Malmö i söder till Umeå i norr. Det utlovas ny musik också!David Ritschard debuterade som soloartist under sommaren 2019, snabbt ställde sig kritikerna på kö för att få ösa beröm över så väl albumet ”Brobrännaren” som Davids känsliga liveframträdanden tillsammans med vännerna i kompbandet som går under namnet

Krokodiltårarna.Lyssna på Brobrännaren

Under våren 2020 skrev Ritschard tillsammans med Magnus Carlson (Weeping Willows) den himlastormande hyllningen till fotbollslaget Hammarby. En låt som direkt omfamnades av lagets supportrar och blev en enande kraft. En klassiker på första försöket som med snabba steg närmar sig 1 miljon streams.

Lyssna på "Vi ses snart igen 

”Andra albumet kallas ju dödsfällan för artister oavsett genre. Får hoppas att jag lurat döden här för snart har vi tretton nya och halvnya sånger inspelade på Södermannagatan 16.Arbetsnamnet är ”Blåbärskungen”, brobrännarens flintskalliga lillebror som även han saknar eftergymnasial utbildning och ständigt lever över sina tillgångar och sover dåligt.Åldras tjugo år på fem men tappar fortfarande mjölktänder på krogen.
Ta hand om honom, han är bror"

/Din Davidhttps://www.facebook.com/davidritschardmusicBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
The Mission

The Mission

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år KONSERTERNA MED THE MISSION FLYTTAS
Nya datum 2 - 3 april 2021

Konserterna med The Mission den 18 & 19 april flyttas på grund av rådande omständigheter med coronaviruset covid-19. Nya datum för konserterna blir den 2 & 3 april 2021. OBS: Dörrar 20.00 och Konsert ca 21.00 gäller för de nya datumen.

Köpt biljetter gäller automatiskt till de nya datumen.
Biljetter köpta till 18 april 2020 gäller för 2 april 2021.
Biljetter köpta till 19 april 2020 gäller för 3 april 2021.
Tvådagarsbiljetter köpta för 2020 gäller även för 2021.

Om ni inte kan vid de nya datumen, kontakta Tickster för återköp senast den 1 maj. Vill ni byta mellan en- och tvådagarsbiljetter eller mellan datumen behöver ni också göra ett återköp och köpa en ny biljett.

We are sorry to inform you that the concerts with The Mission the 18th and 19th of May is postponed due to current circumstances with the coronavirus covid-19. New dates for the concerts are the 2nd and 3rd of April 2021. Please note new schedule: Doors 20.00 and Concert ca 21.00 both nights.

Tickets are still valid for the new date.
Tickets bought for the 18th of April 2020 are valid for the 2nd of April 2021.
Tickets bought for the 19th of April 2020 are valid for the 3rd of April 2021.
Two days-tickets bought for 2020 are valid for 2021.

If you can not attend and want to make a refund, contact Tickster before the 1st of May. If you want to change between one- and two days-tickets or between the days, you also need to make a refund and buy a new ticket.

På 30 år har the Mission hunnit producera alldeles för mycket fantastisk musik för att rymmas på en kväll, så när bandet nu besöker Stockholm blir det inte bara för en, utan två oförglömliga konsertkvällar. Nu ges alltså den unika chansen att uppleva det mesta och bästa ur The Missions repertoar: en del på lördagen den 18 april, och den andra på söndagen den 19 april, och varför välja? Både en- och tvådagarsbiljetter släppta!

Allt började när sångaren Wayne Hussey och basisten Craig Adams, som båda tidigare var en del av The Sisters of Mercy, tillsammans med trummisen Mick Brown och gitarristen Simon Hinkler startade vad som snart skulle bli känt som The Mission. Bandet har haft enormt stora framgångar med album som ”Gods Own Medicine och ”Carved In Sand”, samtidigt som medlemmar har kommit och gått. När The Mission nu ger sig ut på ”The United European Party Tour” sitter Mike Kelly bakom trummorna, originalmedlemmarna Craig Adams på bas och Simon Hinkler på gitarr och den evige sångaren Wayne Hussey som frontfigur.

Wayne Hussey har en hälsning inför turnén, som har fått sitt namn som en hyllning till musikens kraft att samla människor i gemenskap:

“Music is about people, emotions, feelings, togetherness; not division, borders, extreme right or left or wanker politicians. So let’s get together, have a sing-song, some fun, and let’s celebrate life and being part of the human family.

One thing I wanted to do on this tour to ease the rigours of spending another solid 10-12 weeks on a tour bus is to play two nights everywhere we can. That affords us at least one night in two sleeping in a hotel bed. It also enables us to play completely different sets on each of the 2 nights. Our plan is to play songs one night exclusively from our 1st, 3rd, 5th and so on albums – First Chapter, Children, Grains Of Sand, Neverland, Aura, & The Brightest Light – whilst the other night will be songs exclusively from albums, 2, 4, 6 etc – God’s Own Medicine, Carved In Sand, Masque, Blue, God Is A Bullet, & Another Fall From Grace. Which set comes on the first night will be decided on the day so you’ll never know which you’re gonna get first. A little devious maybe but to ensure you don’t miss a beat you’ll need to attend both nights……Ah, come on, it’ll be fun…”

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Tom Grennan - Tom Grennan är In

Tom Grennan - Tom Grennan är indiecroonern med den stora rösten

Köp biljett via Tickster.

220 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Ons 7 Apr Dörrar: 18.30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet

Tom Grennan

Tom Grennan är indiecroonern med den stora rösten

Med stora låtar som This is the Place, Found What I’ve Been Looking For och dagsfärska Amen under bältet har Grennan blivit rejält uppmärksammad på sistone, och fortsätter att få nya frälsta på daglig basis. Genom att blanda ljuv indiepop med rivig soul och en stor dos charm har Grennan ett artisteri som känns helt eget. Genombrottet kom när han lånade ut sin röst till Chase & Status hit All Goes Wrong 2016, vilket i sin tur ledde till både TV-framträdanden och en strålkastare riktad mot honom själv – något han sedan dess har förvaltat mer än väl. Det hyllade debutalbumet kom Lightning Matches kom 2018, och inom kort har vi ytterligare ett att vänta. Räkna med att få höra stora delar av det när han besöker Debaser i Stockholm 7 april.

Biljettsläpp måndag 5 oktober klockan 10.00 https://www.tomgrennanmusic.comBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Moto Boy | Djs Klubb Socker -

Moto Boy | DJs Klubb Socker -

Köp biljett via Tickster.

200 kr + förköpLör 10 Apr KL 20-03
Köpt biljett till den 17 april gäller till det nya datumet strand, stora scenen 20 år (18 år på förköp)
Tweet
indie pop indie rock alternative rock

Moto Boy | DJs Klubb Socker


Moto Boy (Oskar Humlebo) har släppt musik sedan 2006, och 2019 var året då vi för första gången fick höra honom på svenska.

Med ständiga lovord från pressen och med sin starka följarskara har han haft flera “karriärer i karriären” och låtit olika influenser ta plats på skivorna.www.facebook.com/motoboymusicBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Kvelertak - Kvelertaks Tre Konser

Kvelertak - Kvelertaks tre konserter i Sverige har flyttats till 2021

Köp biljett via Tickster.

295 kr + förköpsavgift. Mån 12 Apr Dörrar 18:30
Live ca 19:30 strand, stora scenen 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)
Tweet
hardcore punk hard rock metal

Kvelertak

Kvelertaks tre konserter i Sverige har flyttats till 2021

Norska metalgiganterna Kvelertak är verkligen inga främlingar för den svenska publiken. Efter att ha agerat support till Ghost på Hovet 2017 så var bandet med som support på Metallicas succéturné WorldWired Tour – som bland annat satte det nuvarande publikrekordet på Ericsson Globe 2018. Nu är bandet tillbaks för att göra tre helt egna konserter: Debaser Strand i Stockholm 12 april, KB i Malmö fredag 11 april och Pustervik i Göteborg lördag 10 april.

Det prisbelönta Stavanger-bandet är ledda av sångaren Ivar Nikolaisen (tidigare i bandet Silver and The Good, The Band and The Zugly) och snart kommer nytt material från de Nordiska storheterna. Den självbetitlade debuten var det som startade allt – med enorma låtar som ”Mjød” och "Blodtørst".

Nu ser vi fram emot nytt material från norrmännen – och äntligen tre konserter på svensk mark. Fullt ställ utlovas!

---
Behåll din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Vi är tacksamma för er förståelse och tålamod.https://www.facebook.com/KvelertakBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Michale Graves (ex Misfits) / Nim V

MICHALE GRAVES (ex Misfits) / NIM VIND -

Michale Graves var en älskad röst i Misfits på albumen "American Psycho", "Famous Monsters" och fick lovord både från kritiker och Misfits-fanatiker. Nu kommer han tillbaka Europa för att framför musik från dessa skivor med sitt band. Med hyllade låtar som "Forbidden Zone", "Dig Up Her Bones" och Scream" blev Michale ett med Misfits-fans världen över.
Missa ej denna kväll som kommer fyllas med allsång och fest!

Support:

NIM VIND (us)
www.facebook.com/NimVindOfficial

Ytterligare en support avslöjas inom kort!https://www.facebook.com/Michale.GravesBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Middag Med Christian Kjellvander

Middag med Christian Kjellvander

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Denna konsert flyttas till 15 april 2021 på grund av de lokala restriktionerna i Stockholms län.

Middagskonsert med Christian Kjellvander.

Christian Kjellvander har i många år varit en av våra främsta inhemska förvaltare av americana- och singer-songwritertraditionen, som soloartist eller med tidigare konstellationer som Loosegoats och Songs of Soil.

Den här konserten är en middagskonsert vilket innebär att i biljettpriset ingår en enrättermiddag. Vi kommer att servera en Chili med avokadoröra, rostad vitlöksmajonnäs, friterad tortilla och picklad rödlök. Veganskt alternativ finns.

Endast ett fåtal platser, så pass på!

Obs! Ni som vill sitta tillsammans behöver köpa biljetterna till hela sällskapet i ett och samma köp. Då kan vi möblera och placera varje sällskap med korrekt avstånd i enlighet med myndigheternas bestämmelser.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Joe Satriani Stockholm

Joe Satriani Stockholm

Buy your Joe Satriani Stockholm tickets now, and get ready for a show like no other. That's right Joe Satriani is performing once again. Joe Satriani Stockholm has been a long awaited event and highly anticipated by fans worldwide! Joe Satriani will be performing live at the Fryshuset. This is a show not to be missed! Don't hesitate and buy your tickets to see Joe Satriani. StubHub has the best tickets for all your favourite artists.Besök webbplatsen

Plats: Klubben
Adress: 2-8 Mårtensdalsgatan

Info:
The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

Insläpp: 20:00
Scen: 21:00
18 år Nu har vi lyckats hitta ett nytt datum för The Slow Readers Club.                         
De återvänder till Stockholm och Nalen Klubb i april 2021!

En av dagens mest spännande band från Manchester stavas The Slow Readers Club. De senaste åren har kvartetten spelat på slutsålda spelningar runt om i Storbritannien, speciellt i hemstaden där de har en stark fanskara. 2018 rundade de av året med en hyllad spelning på O2 Apollo Manchester som sålde slut månader i förväg. Brittiska musikmagasinet NME har beskrivit bandet som ”The next northern pop power house” och jämfört dem med the xx, Depeche Mode, The Maccabees och Alt-J.

Bandets efterlängtade fjärde album, “The Joy Of The Return”, släpps den 20 mars via Modern Sky UK. Genom hela albumet utforskar bandet nytt soniskt territorium, från passionerade “All The Idols”, till de poppiga tonerna från Jericho som driver igenom låten med lysande indie-gitarrslingor och eteriskt melodiska refränger. Nya singeln “All I Hear” består av drivande trummor, beroendeframkallande gitarrslingor och stämningsfulla verser. “‘All I Hear’ is about a lack of agency and an inability to affect change. That there’s something happening, and you have no choice but to go along with it,” berättar sångaren Aaron Starkie.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info:
Skott | Freja The Dragon - "lady,

Skott | Freja The Dragon - "Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016.

Köp biljett via Tickster.

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.Lör 17 Apr Dörrar kl 19.00
Flyttad konsert:
Om du har köpt biljett för den 20 mars och 19 september, gäller biljetten för detta evenemang. strand, stora scenen 20 år (18 år med förköpsbiljett)Evenemang på Facebook.
Tweet
indie pop alternative pop

Skott | Freja The Dragon

"Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016.

Slut på väntan: Skott är tillbaka. ”Det var som att den föll från himlen.” Så beskriver hon nysläppta låten Midas, som tillsammans med tidigare släppta Bloodhound är först ut från det efterlängtade albumet som ska ges ut nästa år. Texten till Midas handlar om kungen som förvandlade allt han vidrörde till guld. 
 
"Lady, Porcelain is da shit!”, twittrade självaste Lorde om Skotts debutsingel som släpptes sommaren 2016. Katy Perry å sin sida hyllade låten Wolf. Sedan dess har åtskilliga framgångar följt för popfenomenet från Vikarbyn och numera ger hon ut musiken på egna labeln Dollar Menu. Om den intensiva och romantiska Midas säger hon: "Loopen i låten, tillsammans med de violin-liknande melodierna har en hypnotisk känsla över sig – lite på samma sätt kärlek kan ha på en ibland.” Mer är att vänta från Skott under 2020.https://www.skottmusic.comBesök webbplatsen

Plats: Strand
Adress: Hornstulls Strand 4

Info:
Thomas Dybdahl

Thomas Dybdahl

Insläpp: 19:00
Scen: 20:00
18 år Idag gör Thomas Dybdahl dubbelsläpp! Nya singeln ‘A Little Something to Give’ samt en kortare turné.

Dybdahl släppte skivan ‘FEVER’ tidigare i vår men av förståeliga skäl gick det inte att genomföra den turneén som tänkt. Nu är det nya tag och även en ny singel. Dybdahl kommer till Nalen Klubb nästa vår istället.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.Besök webbplatsen

Plats: Nalen
Adress: Regeringsgatan 74

Info: